Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
9 Pound Hammer, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ
9 Pound Hammer, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ

9 Pound Hammer, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Обичате приключенията? Супер! Поемете с нас на пътешествие в света на канабиноидите с употребата на 9 Pound Hammer, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ. Знаем, че цените удоволствието, което ви доставя всяка една дръпка от електронната цигара, в която се съдържа течност от силни екстракти от канабис.

Специално този продукт предлага съчетание между сорта 9 Pound Hammer и канабиноида HHCP. Тази комбинация достига до рецепторите по цялото ви тяло и помага да заправите за стреса. С всяка дръпка в организма ви влизат канабиноиди с мощно успокоително действие, а с всяко издишване се освобождавате от стреса и напрежението.

Кой не мечтае за по-чил начин на живот? За съжаление, Земята няма да спре да се върти каквото и да се случи, но вие може да си доставите подкрепата на канабиноидите, с които да направите света по-розов и безгрижен.

Първи стъпки в щурия свят на канабиноидите

Възможно е сред нашите клиенти да има хора, които никога не са се докосвали до ефектите от употребата на канабиноиди. Мислим, че е крайно време да промените това. 9 Pound Hammer, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ предоставя интересна възможност за пътешествие в света на канабиса.

Продуктът е подходящ за нови потребители, тъй като сорта, който се съдържа в течността е лек и приятен за консумация. Но тайната на течността за електронна цигара, която ви представяме се крие в HHCP.

Канабиноидът е предназначен за смели изследователи на канабис света, защото предлага мощен ефект. Ако сте от тях се подгответе да се отдадете на приятно релаксиращо усещане. Само след няколко дръпки ще почувствате как стресът напуска тялото ви и натрапчивите мисли са заменени с блажено мозъчно опиянение.

Спираме то тук. Няма да ви издаваме какво става след първите дръпки. Вярваме, че сте любопитни изследователи и сте готови сами да разберете. А готови ли сте да го направите?

Толкова е лесно да поемете на пътешествие в света на канабиноидите. Всичко, което трябва да направите е да заявите вашата поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com. А след като се завърнете сте добре дошли да споделите опита си и с други канабис любители като оставите коментар за продукта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha