Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
AC-DC, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ
AC-DC, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ

AC-DC, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Кефите ли се на действието, което канабиноидите доставят на тялото и ума ви? Сигурни сме, че щом сте в онлайн магазина на CBDPro.bg любимата ви част от деня е, когато сте с вейп в ръка. А не ели време да заредите нова течност във електронната цигара, за да избегнете неприятни изненади?

Предлагаме ви един от новите продукти в нашето портфолио. AC-DC, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ ще спаси вашето забързано ежедневие. Това е перфектният начин да се отдадете на няколко минути спокойствие, когато препускате между задачите.

Течността се поставя в презаредимо вейп устройство. Предполагаме знаете процедурата. Оставете течността да се загрее, а след това дръпнете блажено от вейпа и очаквайте чувството на спокойствие и еуфория да ви завладее.

Зад това обещание стои една изключително интересна комбинация между сорта канабис AC-DC и канабиноида HHCP. Не бъркайте AC-DC с известната рок група, въпреки че ефекта на щама канабис ще ви разтърси като тяхна песен.

AC-DC е сорт канабис с ниско съдържание на THC, но силно релаксиращо действие, което ще ви помогне да се отпуснете в стресови ситуации. Прекрасният аромат и вкус допринасят за това сорта AC-DC да спечели сърцата на почти толкова хора, колкото и едноименната група.

Мисията на HHCP

Нека обърнем внимание и на канабиноида, които има основна роля в ефекта, на който ще се насладите от консумацията на продукта. Няма да се учудим, ако все още не сте се докосвали до действието на това съединение, тъй като то се прокрадва в канабис средите от скоро.

По структура и ефекти наподобява THC и HHC, но много хора споделят за в пъти по-мощното му действие. Ако искате по-интензивен и дълготраен ефект, HHCP ще ви го подари. Канабиноидът предоставя иникални релаксиращи свойства и след всяка следваща дръпка освобождава натрупания стрес.

HHCP е изключителен помощник за постигане на баланс между психическото и физическото състояние. Стремите се точно към това? Чудесно!

Направете поръчка от онлайн магазина на CDPro.bg и ви гарантираме, че ще се изкефите на макс от действието на AC-DC, Течност за електронна цигара, HHCP 1500МГ, 10 МЛ. Решението за управление на стреса е само на един клик разстояние.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот