Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню

Бонусна система

Представяме ви нашата нова и иновативна функция - "Покани приятел" в нашия онлайн магазин Napaffkan! Тази уникална възможност ви позволява не само да споделите своето преживяване с близките ви, но и да се наслаждавате на изключителни отстъпки за вашия следващ пазар.

Процесът е лесен и пълен с предимства:

  1. Регистрация с Реферален Линк: При регистрация на нов акаунт през вашия реферален линк, вие, като собственик на линка, ще получите промо код за 10% отстъпка. Още повече, всеки поканен от вас приятел ще получи код за 10% отстъпка. Този код е валиден за следващата поръчка и е активен до края на деня. Използвайте го и се възползвайте от изгодната отстъпка.
  2. 25% Отстъпка за Пет Приятели: Ако успешно регистрирате пет нови приятели, ще получите промо код за постоянна 25% отстъпка. Този код е вечен и може да бъде използван по всяко време за вашите бъдещи покупки. След като получите този постоянен код, няма да ви предоставяме нови промо кодове, тъй като този е неограничен и постоянен.
  3. Лесно Управление в Потребителския Профил: Вашите спечелени промо кодове са лесно достъпни във вашия потребителски профил. Просто отидете в раздела "Моите неща" -> "Кодове за отстъпка". Там ще намерите бутон "Приложи" срещу всеки код, който можете да използвате при следващата си поръчка.

Не пропускайте възможността да споделите Napaffkan с вашите приятели и да се насладите на ексклузивни отстъпки. За да изпробвате новата функция и да разгледате вашите промо кодове, посетете https://napaffkan.com/coupon. Освен изгодите, "Покани приятел" стимулира общността и споделянето на позитивни впечатления. Всичко това е лесно достъпно във вашия потребителски профил. Открийте удоволствието от споделянето и наслаждаването на качествени продукти на Napaffkan!