Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
CanaPuff Berry Gelato, 79 % THCv, 1 мл
CanaPuff Berry Gelato, 79 % THCv, 1 мл

CanaPuff Berry Gelato, 79 % THCv, 1 мл

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Искате ли да разпускате по-ефективно след тежък ден? Да редуцирате натрупания стрес и да се чувствате добре и енергични, абсолютно постижимо е! Ние от сайта Napaffkan.com за да изпълните целта си за подобряване на настроението ви предлагаме вейп пена CanaPuff Berry Gelato, 79 % THCv, 1 мл. Действието на канабиноидите не е за подценяване, а начина, по който влияят е несравним.

Тази привличаща вниманието вейп писалка, съдържа екстракт от все по-популярния за използване канабиноид THCV. Канабиноид без психоактивно действие, но с достатъчно приятен ефект. Не правете компромиси с начина, по който се чувствате и не се отдавайте на стреса да ви завладее. Всеки, дръзнал се да се докосне до невероятните ефекти на този канабиноид знае защо си заслужва да опитате.

Канабиноидът THCV е съединение, което действа подобно на CBD. От употребата му може да забележите приятни – ефекти и продължително действие.

С употребата му ще овладеете всяка стресова ситуация в живота ви. Ще се почувствате физически и психически енергизирани и ще изпитате приятно еуфорично усещане. Най-добрия завършек на всеки лош ден, с който да се успокоите и да си помогнете на настроението. Също така ще ви помогне да регулирате апетита си.

Може да се възползвате от невероятните му ефекти всеки път, щом усещате напрежение и да се радвате дълго време на резултата. Накрая на деня е можете да си легнете спокойно, а не умислени и стресирани в следствие на неприятни и тежки ежедневни ситуации.

Berry Gelato – неустоим вкус и аромат

Berry Gelato, познат още с името "Blueberry Gelato," е хибриден сорт канабис с доминираща индика. Сортът е получен чрез кръстосването на Thin Mint Girl Scout Cookies с Blueberry. Този сорт е известен със своя невероятен вкус и аромат и със страхотните ефекти, които носи употребата му.

Отличава се с ароматния си плодов вкус, комбиниран със земен нюанс. Съдържа голямо количество THCV и е предпочитан от по-опитните любители на канабиса, заради силните му ефекти. Ефектите му водят да релаксация, отпускане и е идеален за облекчаване на симптомите на безпокойство и стрес.

За да получите страхотния вкус, аромат и ефекти на свойства в комбинация с ефектите от THCV ви съветваме да направите поръчка от сайта ни и да вземете вашия вейп пен CanaPuff Berry Gelato, 79 % THCv, 1 мл още сега!

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот