Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

CanaPuff Cereal Milk 79 % THCp, 1 мл
CanaPuff Cereal Milk 79 % THCp, 1 мл

CanaPuff Cereal Milk 79 % THCp, 1 мл

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:67.10 лв.

Няма съмнение, че всеки е чувал за вейп устройствата с канабиноиди. А колкото повече информация излиза за тях, толкова повече хора дръзват да ги пробват. Ако и вие сте любопитни да ги опитате или вече знаете колко приятни ефекти имат, ние от Napaffkan.com ви представяме изключителния CanaPuff Cereal Milk 79 % THCp, 1 мл. Вейп за еднократна употреба, с който да се насладите на действие на THCP канабиноида, комбиниран с вкуса и аромата на сорта канабис Cereal Milk.

В състава му влиза канабиноида THCP, който се извлича от марихуаната и се прави в лаборатория. Неговите действия ве още се изследват, но със сигурност се знае, че е изключително силен и има психоактивен ефект. Затова се придържайте към препоръките на консумация, а спазвайки ги ще се насладите максимално на ефектите му.

Употребата на този канабиноид носи подобни ефекти, както от THC само че са в пъти по-силни. Той спомага за регулирането на процесите, които протичат в организма, заради способността си да се свързва с ендоканабиноидната система в човешкото тяло. От него ще се почувствате по-отпуснати, релаксирани и в хармония със себе си. Ще ви донесе както физическа, така и емоционална и психическа хармония, редуцирайки натрупания стрес.

Също така ще помогне на тези с хроничната болка да забравят за нея и да се чувстват в пъти по-добре. Също така помага ефективно за проблеми със заспиването, а релаксиращото чувство, което носи ви гарантира, че няма да се сещате за проблемите, които ви държат будни през нощта.

Cereal Milk – сорт с отличим аромат

Сортът Cereal Milk представлява хибриден сорт марихуана, получен от кръстоската на сортовете Y Life (Cookies x Cherry Pie) и Snowman. Това, което прави Cereal Milk толкова отличителен е уникалните му вкус и аромат, напомнящи зърнена закуска. Кой не обича зърнени закуски и приятния им сладък вкус в комбинация с мляко.

Точно тава ще получите и с този сорт, лек аромат и вкус със сладки нотки на любимата зърнена закуска. Ако искате да получите страхотни ефекти, фин сладък вкус и аромат в едно, то вейп устройството CanaPuff Cereal Milk 79 % THCp, 1 мл е всичко, което ви трябва.

Затова не се бавете, а го поръчайте от нашия сайт още сега и бъдете в хармония със себе си.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот