Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1г-10г
Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1г-10г

Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1г-10г

  • 20.80 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:20.80 лв.

Възможни варианти

Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г е продукт, който се отличава с високо съдържание на HHC-P и други видове терпени. HHCP съдържанието е 50%, а съдържанието на THC под границата от 0,2%.

 

За Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г са използвани само най-качествени цветове, които са подрязани безупречно и към тях няма оставени листа.

Какво представлява Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г

Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г се характеризира със своето 50-процентово съдържание на HHC-P, което го прави един от най-силните продукти от този вид в търговската мрежа. Но какво представлява HHCP

HHCP - какво е това

Описано на кратко, HHCP е един вид синтетичен канабиноид. Макар че е изкуствено създаден, той се отличава с това, че ефектите, които предизвика, са много близки до тези на естественото вещество THC.

 

Може да се каже, че HHCP е все още сравнително непознат. Това, което може да се каже до сега за него е, че се създава чрез процес на хидрогениране на THCp. Ефектът при HHCP настъпва по-бавно и се описва като по-мек, но за сметка на това трае по-дълго във времето. 

 

Поръчайте Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г с безплатна доставка до дома или офиса

Едно от предимствата да пазарувате от Napaffkan.com е това, че при поръчка в размер над 140 лева, потребителите получават безплатна доставка до дома си.

 

Това важи без значение дали поръчват само Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г или решават да съчетаят този продукт с други от сайта. 

 

Доставката се извършва до избран от вас адрес, който може да е дома ви или до работното ви място. 

Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г - какви са възможностите за плащане, които се предлагат

Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г може да бъде платен по два начина:

1-во: С наложен платеж

Ако изберете да купите Canapuff Double Bubble OG, 50% HHCP, 1Г с наложен платеж, залагате на надежден и сигурен вариант, който ви позволява да платите продукта едва когато вече е доставен;

2-ро: С карта

Вторият вариант, който имате като възможност, е да платите поръчката си с карта. Приемат се карти на Revolut, което ни най-малко не отстъпва по сигурност и безопасност, с тази разлика, че плащате продукта на момента.

 

В скоро време се очаква и възможност за извършване на покупки и плащания плащания с банкови карти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha