Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
 • Доставка в цялата страна
 • 100% Оригинален
 • Най-добра цена
 • Наложен платеж
Canapuff Durban Poison, 50% HHCP, 1Г-10Г
Canapuff Durban Poison, 50% HHCP, 1Г-10Г

Canapuff Durban Poison, 50% HHCP, 1Г-10Г

 • 20.80 лв.

0 отзива

 • Наличност:
  В наличност
 • Без данък:20.80 лв.

Възможни варианти

Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г се отличава със своето високо съдържание на HHC-P, както и на много други видове терпени. За направата на този премиум продукт са използвани само висококачествени цветове.

 

Разбира се, с цел постигане на по-добър естетичен резултат на Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г и постигане на усещане за качество в потребителите, цветовете са перфектно подрязани, като по тях не са оставени листа.

Какво съдържа Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г

Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г се отличава със съдържание на HHC-P от 50%, което го прави един от най-силните продукти от този род на пазара. От своя страна, съдържанието на THC е под 0,2%, тъй като това е изискването по закон.

Какъв е ефектът от Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г

Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г въздейства на човешкия организъм като успокоява нервната система и отпуска мускулатурата. Намалява усещането за психологически стрес и нервно напрежение.

 

Ефектът на HHCP върху организма при прием на Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г не се отличава значително от този на THC, но може да се каже, че настъпва по-бавно от него. За разлика от THC, HHCP се отличава със своята по-голяма продължителност.

 

Определено би могло да се каже, че HHCP в Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г притежава по-усъвършенствани качества, тъй като продуктът е синтетичен и има по-меко въздействие върху човека.

Как да поръчаме Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г

След заявка и поръчка на Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г от Napaffkan.com, потребителите имат на разположение два начина на плащане.

 • Плащане с карта

Потребителите, които предпочитат да поръчат и платят Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г с карта, могат да направят това с карта Револют. Очаква се в близко бъдеще да бъдат добавени и възможности за плащане с други видове карти.

 • С наложен платеж

Другият вариант, по който потребителите могат да поръчат Canapuff Forbidden Guava, 50% HHCP, 1Г е като изберат опцията за наложен платеж. Това създава усещане за по-голяма сигурност на онази част от потребителите, които искат да извършат плащането едва когато продуктът е вече при тях.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот