Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ

CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ

  • 67.10 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Търсите ли нещо ново, силно и ефективно, с което да се отпуснете в уникалния свят на канабиноидите? Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме да опитате новия ни продукт CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ, подходящ за всеки, който търси невероятни усещания.

Този уникален продукт дължи действието си на канабиноидът THCB. Във вселената на канабиноидите, този канабиноид е сравнително нов. Той е открит през 2019 година и бързо предизвика интереса на потребителите.

Този фитоканабиноид от ново поколение се свързва с ендоканабиноидната система в организма на човека и подобно на THC и THCP предизвиква мощни психоактивни ефекти.

Ефектите му са свързани със засилване на чувството на еуфория, благоприятно действие срещу стреса, тревожността и депресията, както и мускулна релаксация. Ще усетите приятните му ефекти по цялото тяло, а умът ви ще се отпусне и балансира.

Този еднократен вейп е особено подходящ за хора със забързано ежедневие, които често се сблъскват със стресови ситуации, проблеми и срокове. С този продукт само след няколко дръпки ще забравите за ежедневните проблеми и усетите мозъчно опиянение и отпускане. В комбинация с тези ефекти, терпентините от сорта канабис Candy Cane, отговарящи за вкуса и аромата на продукта го правят изключителен.

Как Candy Cane допринася за изживяването от употребата на устройството

Candy Cane е сорт марихуана, 70% индика. Той е направен от комбинацията на сортовете Crop King Seeds, с AK-47 , Mango и White Widow.

Ефектът от употребата му се изразява в силна еуфория и действа благоприятно при стрес и напрежение. Това, което отличава сорта е неустоимият му вкус и наситен аромат. Вкусът му е плодов и леко кисел, а консумацията му е подходяща за любителите на тези необичайни комбинации.

Ако искате да изпитате невероятните ефекти на канабиноида THCB в комбинация с терпентините от сорта Candy Cane, можете да поръчате CanaPuff Еднократен, Candy Cane Kush 79 % THCB, 1 МЛ от нашия онлайн магазин. Подарете си спокойствие и наслада във всяка стресова ситуация и се възпалвайте от достъпната и лесна употреба на вейп устройствата с канабиноиди. При нас може да разгледате разнообразни устройства и да намерите най-точното за вас!

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот