Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79 % THCJD, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79 % THCJD, 1 МЛ

CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79 % THCJD, 1 МЛ

  • 67.10 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Оцветете сивото ежедневие с новия продукт в нашето портфолио. Представяме ви CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79 % THCJD, 1 МЛ. Насладете се на поредния еднократен вейп в нашия онлайн магазин, който пеедлага комбинация от мощен канабиноид и ароматен сорт канабис.

Може да се докоснете до ефектите на това приятно съчетание чрез еднократния вейп, който е предпочитан начин за консумация на канабиноиди. Еднократните устройства предлагат лесна употреба и не изискват допълнително презареждане.

По този начин може да се насладите на определена доза от мощните съединения, която да отговори на вашите лични нужди и предпочитания.

THCJD – ново попълнение в канабиноидното семейство

Светът на канабиноидите е необятен и ново съединение дебне от всеки ъгъл. Ние споделяме страстта на нашите клиенти към ефекта не тези магически вещества и затова се постарахме да ви предложим възможно най-разнообразно портфолио от продукти съдържащи и най-новите канабиноиди.

Запознайте се с THCJD – вещество, което се присъедини към голямото канабиноидно семейство съвсем наскоро. Това е синтетично създадено съединение, което по структура наподобява THC, но предлага в пъти по-мощен ефект.

Действието му се изразява в доставяне на мощни вълни на еуфория, силно мозъчно замъгляване и приятно физическо отпускане. Канабиноидът е перфектното решение за борба с напрежението и постигане на заслужена почивка в края на дълъг, работен ден.

В допълнение към тези главозамайващи ефекти, консумацията на продукти с THCJD ще подобри настроението ви и ще оцвети сивото ви ежедневие с интересни нюанси.

Насладете се на вкуса на Kush Mintz

В продуктът се съдържат терпени от хибридния сорт Kush Mintz, на който св дължи и отличителния вкус и аромат на еднократния вейп. Този сорт е комбинация между 50% сатива и 50% индика. Това съчетава приятния отпускащ ефект с силно еуфоричното действие на канабиса.

Хибридния сорт Kush Mintz доставя балансирано опиянение, което едновременно е релаксиращо и еуфорично. Употребата на този сорт канабис отключва творческия ум и креативността. Това е в плюс на всеки творец, който преминава през творческа криза.

Ако вече намерихте вдъхновение да закупите CanaPuff Еднократен, Kush Mintz 79 % THCJD, 1 МЛ може да го направите от нашия онлайн магазин. Ние от Napaffkan.com гарантираме качеството на нашите продукти и предлагаме най-добрите канабиноидни комбинации на пазара.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот