Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
CanaPuff Еднократен, Lemon Diesel Lift 79 % THCPO, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Lemon Diesel Lift 79 % THCPO, 1 МЛ

CanaPuff Еднократен, Lemon Diesel Lift 79 % THCPO, 1 МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Еднократните вейп устройства имат редица предимства при ползването си. Те ви дават бърз и достъпен начин да се докоснете до света на канабиноидите, до нови вкусове и изживявания. Компактни и удобни за ползване, можете да ги носите винаги с вас. Ако търсите ново еднократно вейп устройство, което да изпробвате, ние от сайта Napaffkan.com ви предлагаме уникалния продукт CanaPuff Еднократен, Lemon Diesel Lift 79 % THCPO, 1 МЛ.

Този уникален еднократен вейп дължи приятните си ефекти на канабиноида ТHCPO, който съдържа. Този мощен, психоактивен канабиноид е модифициран вариант на познатия THCP. THCPO се получава лабораторно и е сравнително скоро синтезиран. Отличава се с по-дълготрайните си и мощни психотични ефекти от тези на THCP.

Ефектите на революционния канабиноид, който съдържа вейп устройството са свързани с приятно мозъчно опиянение, силна еуфория, подобряване на настроението и физическо и психическо чувство за релаксация. Канабиноидът е идеален за дните, когато стресът и напрежението ви идват в повече и не можете да се справите с тях.

Използването на вейп устройството ще ви успокои и релаксира и ще ви накара да забравите за неприятните стресови ситуации от през деня. THCPO също така е идеален за хора, борещи се с депресия и тревожност, защото облекчава симптомите им и повишава настроението.

Какъв вкус и аромат да очаквате

Уникалното еднократно вейп устройство, което ви представехме освен с невероятните си ефекти за ума и тялото ви, ще ви впечатли и с неустоимите си вкус и аромат. Вкусът и ароматът му се дължат на терпентините от сорта канабис Lemon Diesel, които има в състава си.

Lemon Diesel е хибриден сорт марихуана, който се получава от кръстоската на сортовете California Sour с Lost Coast OG. Сортът има релаксиращи ефекти при използването си, от които ще се почувствате по-спокойни и отпуснати. Вкусът и ароматът му са наситени, плодови с нотки на цитрусови плодове и пипер.

Ако искате да опитате този уникален и интересен вкус и да се отпуснете, наслаждавайки се на приятните ефекти, можете да поръчате CanaPuff Еднократен, Lemon Diesel Lift 79 % THCPO, 1 МЛ от нас. Опитайте го и се уверете сами в ефектите, вкуса и аромата му!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha