Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ

CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Еднократните вейп устройства с канабиноиди ви дават шанс да се отпуснете по страхотен начин и да се впуснете в моменти на нови усещания. Те са удобни за използване, достъпни са, а вкусовете им са изключително много. За всеки любител на тези устройства, който търси интензивен вкус и мощни ефекти, ние от сайта Napaffkan.com представяме уникалния CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ.

Това еднократно вейп устройство има силни и дълготрайни ефекти върху ума и тялото, от които ще се почувствате върховно. Мощния си ефект, устройството дължи на съдържанието си на канабиноида THCB. THCB е скоро открит, мощен фитоканабиноид. Този канабиноид има силен психоактивен ефект, а структурата му и чувството употребата, наподобяват THC. Разликата е там, че ефектите на THCB са в пъти по-силни  дълготрайни.

С употребата на този уникален еднократен вейп ще усетите приятни главозамайващи ефекти, релаксация на ума и тялото и еуфория. Можете да го използвате във всички стресови моменти и ситуации, за да се справите по-лесно с напрежението. THCB е идеалният канабиноид за хора, борещи се със стрес и тревожност, на които им е трудно да се справят с емоциите си и да се отпуснат.

Пушенето на това вейп устройство освен, че ще ви успокои и ще ви накара да се чувствате в пъти по-добре, също така ще ви помогне и за релаксация на мускулите и справяне с болка. В комбинация с терпентините от сорта канабис Pink Rozay, този продукт освен с приятните си ефекти, ще ви впечатли и с неустоимия си вкус и аромат.

Нежен вкус и приятен аромат за още по-хубаво преживяване

Устройството, което ви представихме има отличим вкус и аромат, с които преживяването от употребата му ще е още по-приятно и сладко. Pink Rozay е сорт марихуана, индика. Вкусът му е отличителен – нежен и флорален.

Употребата на този сорт води до чувство за спокойствие и релаксация и се използва често от хора, борещи се с депресия.

Ако искате да опитате мощните ефекти на THCB в комбинация с уникални вкус и аромат, можете да си поръчате CanaPuff Еднократен, Pink Rozay 79 % THCB, 1 МЛ от нашия онлайн магазин и да се уверите сами в страхотните му качества!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот