Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
CanaPuff Еднократен, Vanilla Sky Euphoria 79 % THCPO, 1 МЛ
CanaPuff Еднократен, Vanilla Sky Euphoria 79 % THCPO, 1 МЛ

CanaPuff Еднократен, Vanilla Sky Euphoria 79 % THCPO, 1 МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

На нашия сайт Napaffkan.com можете да разгледате богата селекция от различни продукти с канабиноиди, с които да усетите невероятни ефекти за ума и тялото си. Ако търсите еднократен вейп с канабиноиди, с приятен вкус и аромат, ви представяме CanaPuff Еднократен, Vanilla Sky Euphoria 79 % THCPO, 1 МЛ.

Този страхотен продукт ще ви главозамая и ще ви впечатли с уникалното си действие при употреба. Той съдържа мощния канабиноид THCPO, от който идват приятните му ефекти от използване.  Канабиноидът THCPO е подобрена форма на познатия канабиноид THCP. THCPO е лабораторно създаден канабиноид с ефекти, подобни на тез на THCP, само че в пъти по-силни.

Ефектът на THCPO е психоактивен и е свързан с подобряването на настроението, силно чувство на еуфория, релаксация и мозъчно опиянение. Съдържанието му в еднократния вейп, който ви представихме ще ви помогне да се справите с натрупания стрес от ежедневието, с който всеки човек се сблъсква. С този продукт успешно ще намалите чувството на депресия и тревожност и ще бъдете отново бодри и активни.

Комбинацията от приятните ефекти на това вейп устройство с вкуса и аромата му, идващи от терпентините на сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, които съдържа, правят пушенето му още по-хубаво занимание, носещо наслада.

Vanilla Sky Euphoria – вкус и аромат, неустоими за всеки

Употребата на еднократното вейп устройство, което ви представихме е толкова приятна освен заради ефектите, които ще изпитате и заради вкуса и аромата на продукта. Наситените му аромат и вкус идват от терпентините от сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, присъстващи в състава му.

Сортът има отличителен дървесен вкус и аромат, съчетани със сладостта на ванилия. Има и добавени дизелови нотки, за да се създаде ароматен и балансиран профил, който със сигурност ще ви впечатли.

Опитайте мощните ефекти и интензивните вкус и аромат и поръчайте CanaPuff Еднократен, Vanilla Sky Euphoria 79 % THCPO, 1 МЛ от нашия онлайн магазин. При нас може да разгледате и други разнообразни продукти, съдържащи мощни канабиноиди. Без значение кой от тях изберете, с всеки ще се почувствате уникално, еуфорични и релаксирани. Затова не се бавете, а се доверете на качеството и поръчайте най-подходящия продукт за вкуса ви още сега!

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот