Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г-10Г
Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г-10Г

Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г-10Г

  • 20.80 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:20.80 лв.

Възможни варианти

Новият интригуващ продукт в портфолиото на Napaffkan.com е тук. Представяме ви Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г. Този артикул от серията Canapuff ви предоставя удобен начин да опитате канабиноидите от последно поколение.

Ние се постарахме да съберем на едно място най-качествените и интересни продукти със съдържание на различни сортове канабис и канабиноиди. В нашето портфолио ще намерите уникални миксове, които ще ви подарят вълнуващо пътешествие в света на канабиноидите.

Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г е чудесен начин да се откъснете от рутината и сивото ежедневие. Дъгата на канабиноидите ще озари вашия ден и ще го направи много по-весел и усмихнат. Продуктът предлага бягство през всеки един момент, в който усетите, че усмивката ви е изместена от притеснителна физиономия поради стресова ситуация.

Всички ние имаме нужда от подкрепа през напрегнатите дни. В нашия асортимент ще намерите много продукти, които да ви я осигурят. В тях се съдържат специални канабиноиди, чието действие бързо ще върне доброто ви настроение.

Върнете усмивката си с HHCP

HHCP е новосъздаден канабиноид, чиято структура и ефект приличат на тези на THC и HHC. Създаден е в лаборатория чрез хидрогениране на THCp, като предоставя изключително силно въздействие. Той действа след като молекулите му се свържат с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Това, което може да очаквате е успокоение и постигане на баланс между психическото и физическото състояние. По този начин ще може да успокоите всички бушуващи във вас страсти и да подредите мислите си, отдавайки се на приятното действие на HHCP.

Един от начините за прием е чрез употреба на цветове от различни сортове канабис, обогатени с HHCP, като точно такава гама от продукти е налична в нашето портфолио.

Освен на действието на канабиноида, с консумацията на Goji OG, 50% HHCP, Canapuff 1Г ще се насладите и на вкуса и аромата на сорта Goji OG. Хибридният щам предоставя уникален вкус и аромат на комбинация между червена ягода, черна череша, хавайски пунш и женско биле.

Ефектът му е силно еуфоричен, а съчетанието с 50% дестилат на HHCP придава изключително мощно действие, след което ще усетите отпускане на мускулите и психическо спокойствие.

Не губете повече време, а изберете вашите любими продукти и направете поръчка от нашия онлайн магазин.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот