Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г-10Г
Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г-10Г

Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г-10Г

  • 26.90 лв.

2 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.90 лв.

Възможни варианти

Ако сте любители на канабиноидните изживявания и търсите нови начини да се докоснете до тях, то сте на правилното място. Предлагаме ви един уникален продукт, с който ще възбудите сетивата си, чрез консумацията на канабиноиди от ново поколение.

Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г е висококачествен хашиш от серията на чешката марка Canapuff. Продуктът е обогатен с 60% дестилат от HHCP. Това гарантира интересните качества и ефекти, до които може да се докоснете с всяка една молекула от хашиша.

Това е един от най-предпочитаните продукти, които съдържат канабиноиди, защото предлага разнообразни начини за консумация. Сигурни сме, че и вие имате своя любим метод, чрез който се отдавате на приятните усещания, които канабиноидите ви доставят.

Нашият дълъг опит в света на канабиноидите показва, че консумирането на хашиш е един от най-приятните начини да се потопите във вселената на интензивните изживявания. Поради тази причина ви предлагаме да опитате Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г.

Силен ефект, който ще ви отвее

Хашишът, който ви предлагаме е обогатен с дестилат 60% от канабиноида HHCP и терпени от сорта канабис Tigers Blood. Този интересен микс предлага мощен ефект, който е комбинация от действието на HHCP, хибридния сорт канабис и хашиша.

Трудно е да намерим думи, с които да опишем какъв е очаквания ефект от консумацията на продукта. Каквото и да кажем ще е малко, за да сравним действието на тази мощна комбинация. Ще ви загатнем само, че ще изпитате силно еуфорично усещане, което значително ще подобри настроението ви.

Мощният ефект още се изразява в стимулиране на креативността, въображението и обостряне на когнитивните функции. Освен описаните действие, очаквайте да изпитате и приятно физическо отпускане, което ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и да се насладите на заслужена почивка.

Не на последно място трябва да споменем и за нежния вкус на продукта, който се дължи на хибридния щам канабис Tigers Blood. Този щам се отличава с пикантни и земни аромати със силни билкови нотки. На нас ни звучи много примамващо, а на вас?

Ако искате да се докоснете до описаните ефекти с примамлив вкус, не се колебайте, а направете поръчка на Хашиш Hash Tigers Blood, 60% HHCP, Canapuff 1Г от Napaffkan.com.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот