Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

CanaPuff Tangie Banana, 79 % THCp, 1 мл
CanaPuff Tangie Banana, 79 % THCp, 1 мл

CanaPuff Tangie Banana, 79 % THCp, 1 мл

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:67.10 лв.

Нови ли сте в света на канабиноидите или вече имате опит с използването им? Всъщност няма значение дали сте опитни или начинаещи, щом сте в нашия сайт Napaffkan.com вероятно искате да научите повече за ефектите от тях и да ги изпробвате. Е, ако искате да опитате нещо ново, различно и съдържащо новооткрития канабиноид THCP ви предлагаме да опитате еднократното вейп устройство CanaPuff Tangie Banana, 79 % THCp, 1 мл.

Този  продукт съдържа комбинация от мощния канабиноид THCP и популярния сорт канабис Tangie Banana. Чрез това вей п устройство ще можете да се насладите на ефектите на канабиноида по лесен и достъпен начин. Като можете да го използвате навсякъде и по всяко време на деня и освен всичко това ще получите и страхотен вкус, докато го пушите.

Канабиноидът, съдържащ се в течността на този вейп е в количества, които са позволени, за да сте спокойни, че всичко е легално. А действието на THCP се изразява в приятен психоактивен ефект, подобен на този на THC. Той носи чувство за спокойствие и релаксация и помага да постигнете баланс на функциите в организма, тъй като се свързва с ендоканабиноидната система на тялото. Канабиноидът действа добре и на тези ,които имат проблеми със заспиването, като им помага да са по-отпуснати и да заспят по-бързо.

Tangie Banana – кое е отличителното за този сорт канабис

Специфичният вкус и аромат на този еднократен вейп са постигнати благодарение на използвания сорт канабис в състава му, наречен Tangie Banana. Сортът се счита за екзотичен и е с доминираща сатива. Ароматът му на мандаринови обелки и други цитрусови плодове го прави свеж и отличим.

Употребата му носи приятен и освежаващ ефект, от него ще се почувствате по-спокойни и отпуснати, но едновременно с това освежени и ободрени. Ще ви накара да се чувствате приятно главозамаяни и да изпитате силно творческо желание да практикувате различни неща. Това ще ви помогне да имате достатъчно енергия да отделите в практикуване на хобитата си или изпробване на нови спортове и творчески дейности.

Ако искате сами да се уверите в страхотните ефекти и неустоими аромат и вкус на CanaPuff Tangie Banana, 79 % THCp, 1 мл, можете да го направите още сега, като поръчате от нашия сайт!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот