Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ
24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ

24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

В условията на непрекъснато развиващия се и разрастващ свят на вейп устройствата, 24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ се явява като още едно луксозно и набиращо популярност допълнение към пазара.

 

Снабден с всички необходими функции, този вейп за еднократно ползване предлага начин да изживеете вейпинга по напълно нов начин. С цена от 67,10 лв., Cannapuff със сигурност ще вдигне летвата в очакванията за качество и съвършенство при потребителите.

Обем, който ще удовлетвори най-капризните потребители

С обем от 1 ml, Cannapuff осигурява достатъчно количество от продукта за вашето удоволствие от изпаряването. Това позволява на потребителите да се насладят на вкуса на 24k Gold Punch за по-продължителен период от време.

 

Обърнете внимание на това, че освен с внушителен обем, еднократният вейп предлага впечатляващото съдържание на HHC-P до 96%, с което Cannapuff обещава несравнимо изживяване за своите потребители.

 

Високите нива на Hexahydrocannabinol-P създават изключително интензивен и еуфоричен ефект в потребителите, осигурявайки им едно необикновено пътешествие в света на вейпинга.

 

Еднократният вейп позволява да погалите сетивата си с богатия и изтънчен вкус на 24K GOLD PUNCH. Този изискан вкус добавя нотка лукс към вашите вейпинг сесии, превръщайки всяко вдишване в незабравимо изживяване.

24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ не се презарежда

Имайте предвид, че Cannapuff 24k Gold Punch 96% HHCP, 1МЛ не предлага опция за презареждане, но за сметка на това, неговата достъпна цена осигурява на потребителите безпроблемна възможност да си закупят този или друг продукт.

24k Gold Punch 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ е лесен и интуитивен за използване

Независимо дали сте опитен вейпър или начинаещ, лесният за използване дизайн на Cannapuff отговаря на всички предпочитания.

Съдържание на THC под 0,2%

В съответствие с регулаторните стандарти Cannapuff гарантира съдържание на THC под 0,2%. Това ви гарантира, че като потребители държите в ръцете си безопасен и законен продукт, осигурявайки спокойствие, без да прави компромис с желаните ефекти.

Имайте предвид следното

Cannapuff 24k Gold Punch 96% HHCP, 1МЛ олицетворява върха на лукса на пазара на вейпове.

 

От разкошния му ароматен профил до мощната концентрация на HHC-P, всеки елемент на това устройство е изпипано в най-малки детайли, за да осигури несравнимо изживяване при изпаряване.

 

Докато изследвате усещанията, които носи Cannapuff, ние от Napaffkan.com напомняме за отговорна употреба, с която да се насладите на изтънченото усещане, капсулирано във всеки вейп.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha