Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Cannapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ
Cannapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ

Cannapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

С водещата премиум серия Canapuff представяме на вашето внимание Double Bubble OG 96% HHCP, Canapuff 1МЛ - иновативен продукт, който разгръща нови перспективи в областта на вейпинга.

 

С впечатляващ обем от 1 мл и високо съдържание на HHC-P, достигащо до 96%, Double Bubble OG 96% HHCP, Canapuff 1МЛ, предоставя несравнен вкусов аромат на Double Bubble OG, като това удоволствие може да бъде закупено на цена от 67,10лв.

Лесен и удобен за презареждане

Основната характеристика, която прави продуктът толкова уникален и предпочитан, е опцията за повторно презареждане, която го прави изключително удобен, икономичен и практичен за потребителите.

 

Способността на Double Bubble OG 96% HHCP, Canapuff 1МЛ да се презарежда добавя на вашия вейп дълготрайност и персонализация на използването, което прави продукта още по-привлекателен.

Уникален аромат

Няма как да не се спомене и това, че ароматът на Double Bubble OG придава на вейпа уникален вкус и усещане за разкош и комфорт. Този продукт е създаден, за да задоволи вкусовете на ценителите на висококачествени вейпове, които търсят нещо повече и по-специално от стандартните и банални аромати.

В съответствие със законовите разпоредби

Много е важно да се отбележи, че съдържанието на THC в Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ се държи стриктно под контрол, като то не надвишаващо 0,2%, което на свой ред го прави напълно легален съгласно законодателството.

 

Това осигурява на потребителите безопасно и законно използване на Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ , без риска от нежелани правни последици за тях.

 

Препоръчваме отговорна консумация

Въпреки това е много важно е да се отбележи, че Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ е предназначен само за лица, които са навършили 18 години, съгласно законовите изисквания.

 

Съчетавайки иновациите в технологията и високото качество на Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ, този вейп става не просто аксесоар, а начин на изразяване на индивидуалността и удоволствие за истинските почитатели на вейпинга.

Уверете се в произхода

Нещо, което е важно да се знае преди покупка, е да се уверите, че продуктът е закупен от утвърден и надежден източник, за да се гарантира оригиналността и качеството на Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ.

 

Насладете се на елегантността и удоволствието от вейпинг с този изключителен продукт от Canapuff.

Възможности за безплатна доставка

Не забравяйте, че Canapuff предлага безплатна доставка на Canapuff Double Bubble OG 96% HHCP, 1МЛ ако направите поръчка на стойност над 140.00лв., както има и различни опции за плащане, включително с наложен платеж и плащане чрез Revolut

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот