Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Durban Poison 96% HHCP, Canapuff 1МЛ
Durban Poison 96% HHCP, Canapuff 1МЛ

Durban Poison 96% HHCP, Canapuff 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

В света на вейпинга, Canapuff Durban Poison 96% HHCP, 1МЛ се откроява като символ на изключително високо качество и на неповторим вкус и аромат. Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ е хит на пазара и по още една причина - неговото изключително качество се съчетава с  примамлива цена от само 67,10 лв.

Оптимално съотношение обем - цена

Със своя внушителен обем от 1 мл и висок процент на HHC-P, достигащ до 96%, този електронен вейп не е просто продукт като всички останали, а перфектното съчетание на най-последните иновации и удовлетворение.

Опция за повторно зареждане

Опцията за повторно зареждане на вейпа, която се предоставя на устройството Durban Poison 96% HHCP, Canapuff 1МЛ, прави приспособлението уникално сред вейповете на пазара.

 

Потребителите имат възможността да се насладят на по-продължително използване на своето устройство и да персонализират своя опит, като по този начин добавят стойност към своето вейпинг изживяване.

В съответствие със закона

Много е важно да се подчертае, че съдържанието на THC в този продукт се държи стриктно под контрол, като то не превишава допустимата норма от 0,2%, което отговаря на законовите изисквания и гарантира законността на употребата.

 

Така потребителите могат да се насладят на психоактивните ефекти на Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ без безпокойство от нежелани правни последици, с които биха могли да се сблъскат при евентуално несъответствие със закона.

Изискан аромат и удоволствие за сетивата

Една от ключовите характеристики на продукта е вкусът му - Durban Poison. За този аромат може да се каже, че не само придава на вейпа уникален и пленителен вкус, но и предоставя на потребителите емоционално удовлетворение от вейпинга с висококачествен продукт.

 

Серията от HHCP еднократни вейпове на Canapuff не се ограничава само до високо съдържание на HHC-P, но и съчетава стил и комфорт. С Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ вейпингът става не просто действие, а истинско изживяване на вкусовете и сетивата.

Опция за безплатна доставка

Не забравяйте и това, че Canapuff Durban Poison 96% HHCP, 1МЛ се предлага с възможност за безплатна доставка от онлайн магазина на Napaffkan.com ако направите поръчка с размер над 140.00лв., както и различни опции за плащане.

Разнообразни възможности за плащане

Сред възможностите са включително наложен платеж и плащане чрез Revolut. С увереност и удоволствие можете да изберете Durban Poison 96% HHCP, Cannapuff 1МЛ - вашият ключ към висококачествен вейпинг.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот