Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Golden Pineapple 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ
Golden Pineapple 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

Golden Pineapple 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Селекцията от еднократни вейп устройства на Cannapuff продължава да се разширява все повече, като са достъпни множество еднократни вейп устройства с канабиноиди. Ние от сайта Napaffkan.com се грижим и да имате достъп до всички тях, предлагайки ви голямото им  разнообразие. За всички любители на вейп устройствата с канабиноиди, представяме уникалния продукт Golden Pineapple 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ, комбиниращ ефектите на HHCP заедно със сорта канабис Golden Pineapple.

Съдържанието на този вейп от 96% дестилат, гарантира мощния му ефект, а съдържанието на терпентини от сорта канабис прави цялото изживяване още по-приятно и вълнуващо. Канабиноидът HHCP е лабораторно създаден, нов вид канабиноид. Той има силни ефекти върху тялото и ума, като предоставя невероятно чувство на релакс, хармония и еуфория от употребата си.

Подходящ за всеки напрегнат, тревожен и изпитващ депресивни симптоми човек, на който му е трудно да разпусне и да се справи със стреса. Знаете, че дори да се опитвате дас сте спокойни и щастливи и по природа да сте такива, има моменти, когато стресът и напрежението ви завладяват. В тези моменти на много хора им е трудно да се върнат на себе си и да се справят, затова и често се изправят през психически сривове.

Канабиноидът HHCP влияе точно на тези хора, като предотвратява това да прегреят психически и физически и им връща баланса и спокойствието в ежедневието. Употребата му ще ви достави  страхотни ефекти на опиянение и релакс по цялото тяло, с който да разпуснете ефективно.

Golden Pineapple – сорт със страхотни ефекти и аромат

Сортът Golden Pineapple е хибриден сорт канабис, получен чрез кръстоската на Golden Goat и Pineapple Kush. Действието на този сорт е ободряващо и стимулиращо креативността. Със сигурност ще ви помогне да се справите със стреса и тревожните или депресивни чувства и мисли. А освен страхотен ефект има и неустоим вкус и аромат.

Сортът се отличава със своите кисел вкус и аромат, напомнящи зреещ ананас. Подходящ за всички любител на този екзотичен вкус. Подходящ е за употреба през деня, тъй като стимулира енергията и ще се чувствате много по-дейни и продуктивни.

Не се чудете повече, а се уверете сами в ефектите и вкуса на Golden Pineapple 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ, като го поръчате още сега от нашия сайт.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha