Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ
Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Търсите ли нещо силно, ефективно и вълнуващо, което да ви помага за моментите, когато се чувствате стресирани, демотивирани и тревожни? Имаме добра новина за вас, защото ние от сайта Napaffkan.com може да ви го предложим! Представяме ви вейп устройството за еднократна употреба Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ, с което по бърз, достъпен и лесен начин да се докоснете до ефектите на канабиноидите.

Съдържанието му на новия, добиващ все оо-голяма популярност канабиноид HHCP, комбиниран с терпентините извлечени от сорта канабис Green Crack го правят идеалния продукт, с който да релаксирате и да се почувствате изключително добре.

Действието на канабиноидът HHCP се характеризира с психоактивното му влияние и чувство за релакс и мозъчно опиянение, които носи. HHCP не е канабиноид, който се извлича директно от конопените растения, той е създаден синтетично чрез хидрогениране на THCp. По структура и действие новият канабиноид напомня на HHC.

Ефектите му все още се изследват, но за всеки, който го е опитвал е ясно, че употребата му помага много за справяне с негативните чувства и мисли и за цялостното отпускане на ума и тялото. Също така използваното му подобрява качеството на съня и е идеален за тези, които изпитват проблеми със заспиването, често случващи се в резултат на натрупаните стрес и напрежение.

Green Crack – сорт с отличим вкус и страхотни ефекти

Сортът канабис Green Crack, съдържащ се във вейп устройството е хибриден сорт, получен чрез кръстоската на два щама. Ефектът му се изразява най-вече в силния прилив на енергия, който носи. С него освен по-енергични и мотивирани, ще се чувствате и по-съсредоточени в ежедневните си задачи и фокусирани, без да са замъглени мозъчните ви функции.

С този сорт получавате страхотните ефекти от канабиса, без да е засегнато мисленето ви и способността да се концентрирате.

Отличително за сорта е неговия сладък, плодов вкус. Той много напомня на плодов коктейл с нотки на зряло манго. Комбинацията му е HHCP канабиноида, прави вейпа Green Crack 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ способен да ви даде всичко, което търсите от тези устройства. Опитайте и се насладете на вкуса и ефектите му, като го поръчате от нас още сега!

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот