Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Pound Hammer 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ
Pound Hammer 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

Pound Hammer 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

  • 67.10 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Вейп устройствата, съдържащи канабиноиди набират все по-голяма популярност. Отдавна не са тема табу в обществото и все повече хора ги избират, като начин да разпуснат и да се освободят от напрежението. Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме богата селекция от точно такива вейп устройства. И ако искате да се докоснете до действието на канабиноидите по най-лесния начин, предлагаме за вас еднокатния вейп Pound Hammer 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ.

За всеки, който иска да изпробва нещо ново, различно и ефективно. Вейпът съдържа страхотната комбинация от канабиноида HHCP и терпентини от сорта канабис Pound Hammer, спомагащи за страхотните му ефекти и вкус. Ако търсите свеж, приятен аромат, сладък вкус и ефекти на отпускане и мозъчна релаксация, този вейп е точният продукт за вас.

Канабиноидът HHCP се отличава със силното си действие на мозъчно опиянение и приятна релаксация, които носи за организма. Всъщност по състав, този канабиноид ,много наподобява THC, но действието му е по-силно, а създаването му е по синтетичен начин, в лаборатория.

Подходящ е за всеки, който търси силни ефекти върху психиката си. Действа благоприятно при борбата със стреса и депресията и улеснява заспиването през нощта. Особено подходящ е за моментите, в които искате да подобрите бързо и ефективно мрачното си настроение.

Освен, че действието му е силно, то е и дълготрайно, за да може да му се наслаждавате и да се отървете от натрупания стрес и депресивни мисли дълго време. Само няколко дръпки и ще бъдете пленени от страхотният ефект и вкус на еднократното вейп устройство.

Какво отличава сорта Pound Hammer

Сортът Pound Hammer е сорт канабис индика, направен чрез кръстоската на два  щама. Отличава се с плодовия си вкус, с дизелови нотки и свеж аромат. Използването му дава чувство на силна еуфория, релакс и помага за заспиването, тъй като ще ви направи по-сънливи. Сортът се използва и за облекчаване на болка.

Съдържанието на този сорт в еднократния вейп Pound Hammer 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ, заедно с канабиноидът HHCP, правят продукта още по-желан и атрактивен. Насладете се на невероятните ефекти на канабиноида HHCP в комбинация със свежия, плодов вкус и неустоим аромат, Поръчайте устройството от нас още сега и се уверете в думите ни сами!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha