Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ
Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ

  • 67.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:67.10 лв.

Вероятно на повечето от вас им е известен ефектът и действието на канабиноидите, както и множеството ползи, които носят за ума и тялото. Хубавото е, че вече има бърз и достъпен начин да се докоснете до ефектите на различните видове канабиноиди и да изпитате страхотно физическо и психическо удоволствие по всяко време нас деня.

За всички, които търсят интензивни и силни усещания, ние от сайта Napaffkan.com ви представяме един нов, интригуващ продукт, а именно вейп устройството за еднократно употреба Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ. Съдържащо 96% канабиноида HHCP и 4% терпентини от сорта канабис Purple Urkle, използването му ще ви отведе в нови светове на наслада и релаксация.

Новият синтетичен канабиноид HHCP е съединение, чиято структура и ефекти наподобяват познатия HHC. Въпреки че ефектите на новосъздадения канабиноид продължават да се изучават, откривайки се все повече действия, за него се знае, че им а силно психоактивно действие. Използването му работи по начин, предоставящ на ума ви приятно опияняващо усещане.  

Този канабиноид ще ви накара да се чувствате много по-щастливи, отпуснати, да сте в пълна хармония със себе си и случващото се около вас. Перфектен за моментите на силен стрес, когато изискванията към вас са безброй, когато сроковете ви притискат и сте потънали в ангажименти.

За тези, които се чувстват тревожни и депресирани, които нямат мотивация да вършат задачите си и просто чакат да се проберат след тежък ден. HHCP ще ви помогне да се справите с всички тези негативни, тревожни усещания и ще освободи мислите ви от тях.

Какво е отличителното за сорта Purple Urkle

Purple Urkle е сорт канабис, който впечатлява потребителите с палитрата от вкусове, които предлага. Предполага се, че сортът произхожда от селектиран фенотип на Mendocino Purps. Но това, заради което е популярен и предпочитан от потребителите е страхотният му, наситен аромат и сладък вкус.

Отличителното във вкуса и аромата на Purple Urkle са сладките нотки на горски плодове и свежо грозде. Сортът има приятни отпускащи ефекти и помага за облекчаване на симптомите на депресия и тревожност.

Ако искате да се докоснете до ефектите от канабиноида HHCP в комбинация с качествата на сорта канабис Purple Urkle, то вейпът Purple Urkle 96% HHCP, Cannapuff, 1МЛ е идеален за вас. Поръчайте го още сега!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот