Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г-10г
Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г-10г
Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г-10г

Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г-10г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти

Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г е поредното вълнуващо предложение в нашето портфолио. Специално за най-големите канабис любители ние събрахме на едно място продукти съдържащи цветове от различни сортове канабис обогатени с мощни канабиноиди.

Грабнете възможността да се потопите в интересния свят на усещанията, които канабиноидите ви подаряват. Ако обичате да разпускате по нестандартни начини, опитайте Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г.

Действието на продукта ще ви отведе на едно ново място, на която думите тревожност, депресия и безпокойство губят своето значение. Само след няколко минути след употребата на продукта ще усетите как тялото ви се отпуска, а от напрежението няма и следа.

Какъв е съставът на продукта

Представяме ви микс между сорта марихуана Wormhole jump и дестилат 12% от HHCP. Комбинацията има мощен ефект, който се дължи на свойствата на хибридния щам канабис и синтетичния канабиноид.

Ароматът и вкуса се дължат на сорта канабис, а ефектът на продукта се преписва на HHCP. Възможно е да не сте чували за това съединение. HHCP е новосъздаден канабиноид, който бързо завладя пазара.

За разлика от другите канабиноиди, той не се добива от конопени растения, а е изкуствено създаден в лаборатория. Въпреки това, ефектът му е един от най-мощните в света на канабиноидите.

Действието му се изразява в приятно успокоение за ума и тялото и усещане за отпускане на напрежението. Ефектът му започва скоро след консумация и ще го усетите с приятната еуфория, която превзема ума ви.

Канабиноидът подобрява настроението и има благоприятен ефект за справяне със състояния на депресия и тревожност. Това го прави най-подходящия канабиноид за моментите, в които главата ви пуши и вие искате просто да чилнете.

Експертите на Napaffkan.com вече се докоснаха до ефекта на Wormhole jump (lemon haze) 12% hhc-p, cannastra 1г. Ние останахме очаровани от мощността и продължителността му. Препоръчваме ви да не се колебаете, а да си поръчате продукта от нашия онлайн магазин.

Така винаги ще имате под ръка средство, с което да преборите стреса и тревожността и да си осигурите по-добро настроение.

Цветовете на канабиса предоставят различни варианти за консумация. Сигурни сме, че сами се досещате как може да употребите този продукт и да се докоснете до неговите почти магични свойства.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот