Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г

Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г-10Г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти

Един от последните скъпоценни камъни в короната на Napaffka.com е Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г. Продуктът представлява цветове канабис, които са обогатени с терпени от сорта Lemon Haze и 12% дестилат HHCP.

Този специален микс ще събуди сетивата ви и ще ви помогне да постигнете хармония със себе си. Напрежението е голяма част от нашето ежедневие, но ефектът му ни влияе само ако му позволим. С употребата на Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г може да създадете защита срещу стреса и напрежението и да забавите за тревогите.

Потопете се в спокойния свят на канабиноидите. Цветовете на канабиса предлагат различни начини за употреба. Може да свиете част от тях в джойнт, който да изпушите след работа или да ги добавите към тютюн за наргиле.

Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г предоставя пълна свобода за консумация, чрез която да се докоснете до действието на канабиноидите.

HHCP за борба с тревожните и депресивни състояния

HHCP е синтетично създаден канабиноид от специалисти, които са се постарали да създадат канабиноид с мощно действие. Опитът е успешен. HHCP наподобява структурата на HHC, но има много по силен ефект.

Подобно на другите съединения от този тип HHCP започва да действа след като достигне рецепторите на ендоканабиноидната система. Така съединението допринася за постигането на баланс между физическото и психическото състояние и помага за успокояване на нервната система.

По този начин канабиноида допринася за отпускането на напрежението от тялото и завладява мозъка с приятна еуфорична мъгла. Усмивката ви е гарантирана още след първите няколко минути след като молекулите на HHCP са достигнали рецепторите на вашата ендоканабиноидна система.

Lemon Haze стимулира въображението

Освен за физическо отпускане, Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г ще ви помогне да развихрите въображението си и да събудите креативността си. Така мозъкът ви ще си почине от всички задачи, по които работи цял ден. Напълно възможно е консумацията на този продукт да провокира във вас нестандартно мислене, с което да намерите отговор на въпрос, който ви измъчва.

Достъпът до висококачествени продукти със съдържание на канабиноиди никога не е бил толкова лесен. От онлайн магазина на Napaffkan.com може да направите поръчка на Lemon Haze, 12% HHCP, Canntropy 1Г.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha