Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г-10Г
Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г-10Г

Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г-10Г

  • 26.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.00 лв.

Възможни варианти

Изпитайте вдъхновението, което ефектът на Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г носи. Този интересен продукт предлага комбинация между аромата и вкуса на сорта Purple Haze и действието на HHCP.

Миксът между двете възбужда сетивата ви и ви вдъхновява да следвате вътрешните си инстинкти. Може да употребявате Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г винаги, когато се двоумите и сте изправени пред дилема.

Действието на канабиноидите ще ви помогне да изчистите ума си от блуждаещите мисли и да стигнете до най-доброто решение за вас.

Продуктът се предлага пос формата на глави от канабис, които могат да се консумират по различни начини. Най-популярният от тях остава свиването на част от главите в цигара, която после да изпушите.

Вдъхновете се с помощта на HHCP

Тайната съставка в Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г, която ще ви помогне да намерите вдъхновението е канабиноид от ново поколение. HHCP е синтетично създадено съединение, което бързо печели сърцата на канабис любителите.

HHCP е създаден чрез хидрогениране на THCp, което го прави много по-мощен. Интензивността и продължителността от ефекта на HHCP също е много по-голяма. Това със сигурност е предимство за новосъздадения канабиноид.

Действието на HHCP се изразява в понижаване на стреса, подобряване на физическата релаксация, възбуждане на въображението и креативността, без да влияе на яснотата на ума.

Консумацията на този канабиноид значително намалява тревожността и стреса. Със силният си ефект HHCP подобрява значително настроението и вдъхновява ума да се съсредоточи върху позитивната страна на живота.

Насладете се на вкуса и аромата на Purple Haze

Опитвали ли сте вкуса на познатия сорт канабис Purple Haze? Този щам е предпочитана добавка към много продукти съдържащи канабиноиди, защото обогатява изживяването със свежия си вкус и аромат смесица между сладки земни аромати, подчертани от смесица между нотки на горски плодове и остри подправки. Ефектът на този сорт също се свързва със събуждане на креативност и въображението.

Намерете вдъхновението с Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г

Направете дните си по-шарени и интересни. Намерете вдъховението да живеете по своя собствен начин с Purple Haze,15% HHCP, Canntropy 1Г. Заявете вашата поръчка от онлайн магазина на Napaffka.com и се докоснете до интересни ефект и нежния вкус на този чудесен продукт.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот