Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г-10Г
Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г-10Г
Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г-10Г

Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г-10Г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти

Изживейте вълнуващо пътешествие в света на канабиноидите. Потопете се в ефекта на тези магически съединения с Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г. Продуктът се предлага под формата на цветове канабис, които са обогатени с вкуса и аромата на специалния сорт марихуана Forbidden Fruit.

Не в това обаче се крие тайната на действието на Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г. Съставката, която прави ефекта на този продукт наистина специален е канабиноида THCP. Съединението е открито наскоро и разпространението му в различни продукти е иновация.

Чешката марка Canntropy не се плаши да експериментира и смело обогатява продуктите си с канабиноида THCP. Ако и вие обичате да се отдавате на нови и интензивни усещания, то значи ще останете добре изненадани от ефекта на продуктите със съдържание на THCP.

Предлагаме ви да разгледате нашата подбрана колекция съдържаща разнообразие от продукти обогатени с THCP. Ние от Napaffkan.com се постарахме да съберем на едно място най-доброто от света на канабиноидите.

THCP – мощно действие за най-смелите

Ако обичате да излизате от зоната си на комфорт е време да разнообразите и канабиноидните съединения, които консумирате. Може би си мислите, че няма по-добро действие от това на THC, но ще ви изненадаме приятно с новината, че има съединение с почти същата структура, което предлага 33 пъти по-мощно действие.

Ефектът на THCP настъпва постепенно, но обещава да остане за дълго. След като молекулите на съединението се свързват с рецепторите на ендоканабиноидната ви система ще усетите как стреса и напрежението ви напускат тялото, за да направят място на по-приятни усещания.

Доброто настроение след употребата на THCP е гарантирано. То е в следствие на еуфорията, която ще завладее главата ви и ще ви помогне да се откъснете от ежедневните задачи.

Forbidden Fruit – смесица от вкусове

Това примамливо име напълно пасва на качествата на този специален сорт канабис. Forbidden Fruit е апетитна кръстоска между няколко други щама марихуана. Резултатът е богата смесица от аромати и вкусове, които правят консумацията на продукти със съдържание на сорта много приятно изживяване.

Вие също може да изживеете описаните ефекти и да се докоснете до екзотичния вкус на Forbidden Fruit като направите поръчка на Цвят Forbidden Fruit, 10 % THCP, Canntropy 1Г от нашия онлайн магазин.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha