Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г-10Г
Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г-10Г
Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г-10Г
Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г-10Г

Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г-10Г

  • 22.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:22.00 лв.

Възможни варианти

Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy е поредното изкушаващо попълнение в портфолиото ни с цветове на сортове канабис обогатени с мощни канабиноиди. Ние от Napaffkan.com се постарахме да съберем на едно място богата колекция от различни цветове канабис. Така ви предлагаме необятни възможности за избор на продукти със съдържанието на канабис, които да задоволят вашите индивидуални нужди.

Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г има уникални качества и свойства, които се дължат на екзотичния вкус и аромат на сорта Fruity Pebbles и мощното действие на THCP. Дори 5% дестилат от този нов канабиноид правят чудеса и допринасят за силните ефекти на цветовете, които ви предлагаме.

Продуктът дава възможност за разнообразни начини за консумация и ви предоставя интересни преживявания в шарения свят на канабиноидите. Поемете това пътешествие и събудете креативността и въображението си.

Потопете се в ефекта на THCP

Новооткритият канабиноид се използва от скоро като част от съдържанието на канабис продукти. Дестилатът, който се извлича от съединението обогатява действието на различни цветове марихуана и допълва ефекта със своите специални свойства.

THCP има до 33 пъти по-мощно действие от THC. При консумация може да очаквате как вълна от еуфория залива вашия мозък и ви прави по-весели и положително настроени. Ефектът на THCP може да настъпи по-бавно в сравнение с този на THC, но е значително по-дълготраен.

Канабиноидът действа възбуждащо за мозъчната дейност и може да ви направи по-креативни. По този начин може да се откъснете от мисълта за ежедневните задачи и да се потопите в една по-забавна и шарена реалност.

Консумацията на THCP също води и до някои физически усещания. Дори и след много напрегнат ден приемът на продукти съдържащи съединението може да ви помогнат да освободите напрежението от тялото си.

С вкуса и аромата на Fruity Pebbles

Fruity Pebbles е хибриден сорт канабис създаден с цел да съчетае тропически, ягодов вкус, напомнящ на зърнената закуска. Съдържанието му в различни продукти ги обогатява с уникално приятен вкус, който ще задоволи вкусовите ви рецептори.

Сортът притежава специални ефекти, които действа положително за подобряване на качеството на съня и цялостното емоционално състояние.

Докоснете се до чудесните качества на Цвят Fruity Pebbles 5 % THCP, Canntropy 1Г като направите поръчка от нашия онлайн магазин.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha