Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1
DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1
DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1
DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1
DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1

DisPOD Jack Herer 500 мг HHC1

  • 39.90 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:39.90 лв.
DisPOD с вкус на Jack Herrer със 500 мг HHC (хексахидроканабинол), с земно-дървения си аромат с нотки на бор. Вейпът повишава настроението, дава енергия и стимулира креативността. Може да облекчи тревога, стрес, депресия и да стимулира апетита. Jack Herer е добре позната легенда, която впечатлява със своите качества.
DisPOD с аромат на Jack Herer e малък, еднократен вейп с 500 мг HHC. С този еднократен вейп, вие издишате малко количество дим в сравнение с традиционните вейпове. Подходящ за дискретно и непрекъснато пушене. Особено ценен от начинаещи, но и от по-опитните пушачи, които не се нуждаят от облак от пушек около тях.

Сортът Jack Herer впечатлява със своя зeмно-дървесен вкус с нотки на бор. Той повишава настроението, дава енергия и стимулира креативността. Може да облекчи тревога, стрес, депресия и да стимулира апетита. Това е висококачествен вейпинг пен, създаден за всекидневно употреба и релаксация. Течността, намираща се вътре, съдържа 500 мг HHC - хексахидроканабинол.

Ще се влюбите в този DisPOD още след първата дръпка!

Ефект на терпените: повишава настроението, дава енергия и стимулира креативността.

Идеален за: подобряване на настроението, облекчаване на стреса и стимулиране на апетита.

Вкус и аромат: земен до дървесен аромат с нотки на бор.

Състав на терпените: алфа-Пинен L, d-Лимонен, бета-Пинен L, Линалол, Терпинолен, d-3-Карен, Cинеол, Терпинеол.

Съдържание на пълнежа: 500 мг HHC. Терпените са добавени в концентрация от 6%, които са регистрирани от FDA и от чисто органичен произход.

Обем на пълнителя: 0,5 мл.

Съдържание на пакета: 1x електронна цигара за вейпинг (еднократна употреба).

Батерия: капацитет 350 mAh, може да се зарежда чрез Micro-USB.

Инструкции за стартиране на DisPOD:

Стартираи като си дръпнеш.

Внимание: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Спазваме условията на Закона за забраната на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни лица. Всеки продукт, който имитира функцията на тютюнов продукт или тютюнови принадлежности, включително аксесоари за такива продукти, може да бъде закупен след навършване на 18 години. Дръжте далеч от деца. Не е подходящ за употреба от бременни или кърмещи жени, активни или професионални шофьори или работници на тежка машина. Не извършвайте действия, които могат да доведат до нараняване на вас или други хора. Съхранявайте на сухо и тъмно място.

Забранено за лица под 18 години!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот