Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл
Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл

Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Ако търсите вейп устройство с неустоим вкус, аормат и главозамайващ ефект, ние от сайта Napaffkan.com можем да ви помогнем. Представяме ви Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл, вейп с мощно действие, който ще ви помогне да се чувствате по най-добрия начин и да се насладите на уникалните ефекти на канабиноидите.

В състава на устройството е включена комбинация от няколко канабиноида. В него се съдържа 20% THCV, 60% CBG и 20% CBN и няма никакво съдържание на THC. Действията на канабиноидите се допълват идеално, за да създадат най-доброто усещане от тях и да получите максимума от употребата им.

Как действат канабиноидите в състава на Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл

Уникалното действие върху ума и тялото на този еднократен вейп се дължи на съчетанието на различните канабиноиди в състава му.

Съдържанието на канабиноидите CBG и CBN в състава му, отговаря за неговите релаксиращи и успокояващи свойства. Тези канабиноиди нямат психоактивен ефект и действат изключително добре за постигане на хармония и баланс. Те помагат при стресови ситуации, депресивни състояния и тревожност, които са често срещани проблеми в съвремието.

В състава  на устройството влиза и THCV, който е психоактивен канабиноид, привличащ със своите уникални действия върху тялото и ума. Употребата му води до подобряване на  метаболитните процеси в организма, като управлява  апетита ви и действа издялано на хора, с проблемно тегло.

Той също се използва за намаляване на  симптомите нас стрес и тревожност. Подобрява умаствена яснота и помага за това да чувствате по-концентрирани в изпълнението на ежедневните ви задачи.  

THCV има и антиоксиданти свойства, защитаващи клетките от оксидативен стрес. Идеален е за хора, изправени пред стрес и сблъскващи се с много задачи, които трябва да изпълнят в срок.

Освен уникалния си ефект при употреба, продуктът впечатлява и с вкуса си. А това, че се предлага в толкова малък и практичен позволява да ги носите със себе си навсякъде и да контролирате дневната си доза канабиноиди. Позволете си да разпуснете напрежението и поръчайте Blue Dream, Еднократен Вейп с TCHV, 1 мл от нашия онлайн магазин още сега, за да се уверите сами в ефективността му!

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот