Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Green Crack, Еднократен вейп с TCHV, 1 мл
Green Crack, Еднократен вейп с TCHV, 1 мл

Green Crack, Еднократен вейп с TCHV, 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Ако сте любители на вейпинга и търсите ново еднократно вейп устройство, което да опирате, ние от сайта Napaffkan.com ви предлагаме уникалния, мощен продукт Green Crack, Еднократен вейп с TCHV, 1 мл. Устройството е подходящо за всеки, който търси силни ефекти за психиката си и за физическото си отпускане.

Впечатляващото за този еднократен вейп е, че в състава му са комбинирани няколко канабиноида - 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN и терпентини, извлечени от сорта канабис Green Crack.

Комбинацията от канабиноиди прави ефектите от използването на вейпа още по-приятни. Той е подходящ за всяка напрегната ситуация в ежедневието, когато се чувствате стресирани, подтиснати и тревожни. С няколко дръпки от вейп устройството ще можете да се да се насладите на невероятен вкус в комбинация със страхотен ефект, а това вероятно е всичко, което търсите от тези устройства.

В състава на вейпа влизат канабиноидите THCV, CBG и CBN, даващи ефективността на продукта. THCV наподобява THC по структура и по ефекти. Разликата между тях е, че ефектите от THCV са 30 пъти по-мощни от тези на THC. Действието на този канабиноид е психоактивно и води до стимулиране на мозъка, еуфорично усещане и чувство за релакс. Също така той подобрява фокуса и допринася за доброто настроение, справяйки се с депресивни мисли и стрес.

Канабиноидите CBG и CBN нямат психоактивно действие. Те се свързват с ендоканабиноидната система в човешкото тяло и носят множество ползи. И двата канабиноида действат релаксиращо за ума и тялото и подобряват съня, намаляват стреса и водят до усещане за баланс и хармония.

Green Crack – отличителни характеристики на сорта

Green Crack е хибриден сорт канабис, с доминираща сатива. Популярен е със своите лечебни свойства за организма. Използването му ободряващо действие, помагащо в моментите на силна тревожност, когато усещате, че губите контрол над емоциите си.

Сортът се използва и за намаляване на болка и потенциални възпалителни процеси. Има релаксиращи ефекти, но и помага за това да сте активни и продуктивни през деня. А успокоението, което носите помага да заспите през нощта.

За всеки, който търси добро настроение, приятно облекчение и бягство от стреса, можете да закупите Green Crack, Еднократен вейп с TCHV, 1 мл от нашия сайт, за да получите всички тези  ефекти!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот