Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл
Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл

Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Заповядайте на канабиноидно пътешествие с Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл. Устройството, което ви представяме предлага комбинация от терпени от хибридния сорт канабис Sour Diesel и канабиноида THCV.

Това съчетание предлага интересни ефекти и свойства, до които може да се докоснете много лесно, само с няколко дръпки. Използването на еднократни вейпове е чудесен начин, по който да опитате ефекта и вкуса на различни сортове канабис.

В портфолиото на Napffkan.com ще намерите изключително бога избор от комбинации между известни сортове канабис и популярни и мощни канабиноиди. Подарете си приключения за сетивата като направите поръчка от нашия онлайн магазин.

Съчетанието между вкуса на Sour Diesel и ефекта на THCV прави този продукт любим на нашите клиенти.

Опитайте диетичния канабиноид

Знаете ли, че THCV е известен като „диетична трева“. Този канабиноид има много интересно свойства, което се свързва с понижаване на апетита и повишаване на енергийните нива. Съединението може да бъде добър помощник на всеки, който се бори с излишните килограми и иска да намали количеството храна, която консумира.

Разбира се, THCV притежава и всички други свойства и действия, които се свързват с канабиноидите. По структура съединението наподобява ТHC, което подсказва за постигането на психоактивен ефект при консумация.

Интересно е да се отбележи, че действието на THCV е до 30 пъти по-силно от това на THC. Подгответе се за наистина мощна вълна на еуфория и значително подобряване на настроението след консумация на този канабиноид.

Насладете се на вкуса и аромата на Sour Diesel

Популярният сорт канабис Sour Diesel е известен със своя успокояващ и релаксираш ефект. Консумацията му ще ви помогне да се отпуснете и да се освободите от натрупания стрес. Отличаващото обаче на хибридния щам е острият му ароматен профил на дизел. Вкусът му е ненатрапчив и леко пикантен.

Потребителите на Sour Diesel споделят за благоприятното му влияние върху симптомите на депресия и тревожност. Ако и вие сте склонни към подобни състояния може да облекчите безпокойството с помощта на няколко дръпки от Еднократен вейп – Sour Diesel с TCHV, 1 мл. Подкрепете се с действието на THCV в борбата с излишните килограми и тревожността.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот