Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Еднократен вейп – Super Lemon Haze с TCHV, 1 мл
Еднократен вейп – Super Lemon Haze с TCHV, 1 мл

Еднократен вейп – Super Lemon Haze с TCHV, 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Докоснете се до ефекта на един от най-интересните канабиноиди като опитате нов продукт в нашето портфолио. Запознайте се с Еднократен вейп – Super Lemon Haze с TCHV, 1 мл. Това вейп устройство съдържа течност, комбинация между сортът канабис Super Lemon Haze и канабиноида THCV.

Възможно е все още да не сте се докосвали до ефекта на съединението THCV и да не знаете какви ползи може да ви донесе неговата употреба. Канабиноидът се различава от другите съединения, които са създадени на основата на THC.

С вейп устройството, което ви предлагаме ви даваме възможността сами да определяте дневната доза канабиноиди, които да приемате, за да удовлетворите своите лични предпочитания и нужди.

Докоснете се до интересния ефект и ползи на THCV

THCV е канабиноидно съединение, което по структура наподобява THC. Новият канабиноид има до 30 пъти по-мощен ефект от този на THC, който главно се изразява в стимулиращ ефект и тонизиращо действие. Употребата на THCV води до силна еуфория, подобряване на настроението и мощен психоактивен ефект.

По-интересното за THCV е, че канабиноидът е известен като „диетична трева“. Това се дължи на предполагаемите свойства за намаляване на апетита повишаване на енергията. Освен това уникално свойство, THCV предлага и ефекти подобни на всички други канабиноиди. Употребата на това съединение чрез вейп устройства също води до постигане на релаксация, намаляване на стреса и напрежението и подобряване на качеството на съня.

Super Lemon Haze – лимоново изкушение

Потопете се в лимоновото изкушение на сорта Super Lemon Haze. Всяка една дръпка от вейп устройство съдържащо терпени от този щам канабис ще ви достави приятна, освежаваща наслада с лимонов вкус.

Ефектът от употребата на този сорт канабис се свързва с доставяне на енергизиеращо действие, което чудесно допълва ефекта на THCV. Ароматът на сорт също допринася за цялостното изживяване от консумацията му.

В онлайн магазина на Napaffkan.com ще намерите богат избор от продукти съдържащи канабиноиди с интересни свойства. Доставете си предпочитаната доза от тези съединения по един удобен и достъпен начин.

Предлагаме ви да направените поръчка на Еднократен вейп – Super Lemon Haze с TCHV, 1 мл и да се насладите на приятния вкус и аромат на хибриден сорт канабис и мощното действие на нов канабиноид.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот