Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г
Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г

Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г

  • 31.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:31.00 лв.

Готови ли сте да се потопите в света на канабиноидните приключени? Подарете си вълнуващо бягство от ежедневието с Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г. Това е едно от най-новите попълнения в нашето портфолио от чешката марка Eighty8, което предоставя възможност за интересно пътешествие в света на канабиноидите.

Специално за най-големите любители на канабиса и ефекта, който той носи предлагаме богат избор от разнообразни продукти от марката Eighty8. Сигурни сме, че всеки един от тях ще ви очарова с комбинацията между любим сорт канабис и CBD.

Продуктът, който ви предлагаме съдържа терпени от хибридния сорт марихуана Bubble Hash и 25% дестилат от CBD. Може да очаквате наистина главозамайващ ефект, който обаче не се свързва с психоактивно действие. Консумацията на CBD не води до мозъчно замъгляване и забавяне на когнитивните функции.

Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г се предлага под формата на хашиш, което позволява употребата му по разнообразни начини. Сигурни сме, че всеки един любител на канабиса ще успее да си подари приятни изживявания и да се докосне до ефекта на продукта чрез любим метод на консумация.

Канабиноидно приключение с Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г

Готови сте да поемете на пътешествие в света на канабиноидите? Чудесно! Ние ще ви помогнем да се подготвите като ви разкрием само малки детайли от очаквания ефект при консумацията на Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г.

Основно действието на продукта се дължи на наличието на CBD. Това е канабиноид, който не предизвиква психоактивен ефект и се свързва с постигането на физическа релаксация. Действието му се изразява в освобождаване на напрежението и стреса от тялото и заместването им с приятно чувство на релаксация.

Канабидиолът се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система. Именно тази система отговаря за баланса между психическото и физическото състояние. Продуктът е подходящ за освобождаване на напрежението и постигане на заслужена почивка в края на натоварен ден.

Пътешествието в света на канабиноидите е изпълнено със спокойствие и хармония. Подарете си тези приятни усещания с консумацията на Eighty8 Bubble Hash 25 % CBD, 1Г. Най-лесният начин да се сдобиете с тази форма на хашиш е като направите поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот