Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г
Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г

Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г

  • 31.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:31.00 лв.

Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г е новото попълнение в нашето портфолио, където ще откриете богат избор от продукти от линията на чешката марка Eighty8. Всеки един от тях ви дава възможността да се докоснете до ефекта на канабидиола обогатен с вкуса на известен сорт канабис.

Тази изключителна смес от терпени и канабиноиди предлага много интригуващи ефекти, които се изразяват в постигането на спокойствие и хармония. Действието на Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г се изразява в постигане на баланс между психическото и физическото състояние. Това се случва след като канабидиолът се свърже с рецепторите на ендокаканиноидната система.

Продуктът предлага лесен и приятен начин за прием на терпени и канабиноиди. Формата му на хашиш позволява различни начини за консумация, които ви позволяват да експериментирате. Задоволете рецепторите на ендоканабиноидната ви система и си подарете приятни мигове на психическа и физическа релаксация.

Как се създава  Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г

Методът на създаване на хашиша от чешката марка Eighty8 привлича вниманието на много канабис любители. Процесът представлява сертифициран метод, чиято първа стъпка е ръчното събиране на цветовете на конопеното растение. След това те се стриват на прах, който се пресова, за да се постигне желаната консистенция.

Резултатът е получаването на канабисова смола, към която могат да се добавят други екстракти и смеси с цел обогатяване на вкуса и аромата и. Най-подходящия начин за консумация на този тип консистенция е чрез нагряване.

Смолата, която се съдържа в Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г е обогатена с дестилат 85% CBD. Това гарантира действието на хашиша, което се свързва с постигане на спокойствие и хармония, защото подпомага освобождаването на напрежението и стреса.

Важно е да отбележим, че CBD не се характеризира с психоактивен ефект и консумацията на продукти със съдържание на канабиноида не водят до забавяне на мозъчната дейност.

Доверете се на Napaffkan.com

Ние се постарахме да включим в портфолиото си богата гама от разнообразни продукти със съдържание на CBD. Eighty8 Crumble Extract 85 % CBD, 1Г е една от комбинациите, които ни направиха най-силно впечатление и спечелиха сърцата и вкусовите ни рецептори още от първите минути след консумация. Препоръчваме ви този продукт с две ръце.

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот