Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя
Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя
Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя

Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя

  • 3.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:3.00 лв.

Представяме ви един интересен продукт, който е предназначен за любителите на ръчно свитите цигари. Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя е комплект, в който се съдържа комбинация от тънки листчета и картонени филтри. Те гарантират лесната консумация на канабиноиди и комфорта при употреба на различни сортове канабис.

Опаковката на Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя е цветна и забавна, което перфектно приляга със същността на всеки любител на конопените приключения.

Основни характеристики на листчетата Euphoria

Тези листчета за свиване имат някои основни характеристики, които ги правят отличителни. Те са по-дълги и по-тънки от обикновените листчета. Това ги прави идеални за свиване на по-големи цигари, в които се съдържа по-малко количество тютюн.

Едно от най-добрите качества на листчетата на Euphoria e материалът, от който са изработени. Те са направени от висококачествена тънка хартия, която гори по-бавно и значително по-равномерно. Благодарение на този материал тези листчета са много лесни за свиване и осигуряват гладко и приятни пушене.

В комплекта на Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime са включени 32 листчета, което осигурява достатъчно количество за многократна употреба.

Качествени картончета за филтри Euphoria

Освен листчета, в комплекта на Euphoria ще намерите и качествени картончета. Те са предназначени за лесно и удобно свиване на филтри. Така се подобрява качеството на пушене, защото се намалява количеството тютюневи частици и катран вдишани при пушене.

Материалът на изработка е здрав и гъвкав картон, който не се къса и запазва формата си при свиване. Във всяка опаковка се съдържат също 32 картончета.

Предимства на Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime, 32 броя

Този задължителен за любителите на канабиноидите продукт предлага някои отличаващи го предимства. На първо място, листчетата и картончетата са изработени от първокласни материали, които осигуряват отлично качество и комфорт и употреба.

Комплектът включва всичко необходимо за свиване на цигари – както лисчета, така и картончета за филтри. Това прави процеса по свиване на цигарите бърз и лесен дори и за начинаещи. Euphoria Лисчета с Картончета, King Size Slime са предназначени за по-екологично използване на тютюна, тъй като за свиването на една цигара е необходимо по-малко количество тютюн.

Най-лесният начин да се сдобиете с този чудесен комплект е като направите поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот