Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню

Често задавани въпроси

1. Регистрация с Реферален Линк: Когато регистрирате нов акаунт чрез реферален линк, вие и вашият приятел ще получите промо код за 10% отстъпка за следващата поръчка. Този код е валиден до края на деня на регистрацията и може да бъде използван за отстъпка при следващата поръчка. 2. 25% Отстъпка за Пет Приятели: Ако успешно регистрирате пет нови приятели, ще получите промо код за постоянна 25% отстъпка. Този постоянен код може да бъде използван по всяко време за вашите бъдещи покупки. 4. Лесно Управление в Потребителския Профил: Вашите спечелени промо кодове са лесно достъпни във вашия потребителски профил. Отидете в раздела "Промо Кодове" -> "Кодове за отстъпка", където ще намерите всички ваши промо кодове. Срещу всеки код има бутон "Приложи", който можете да използвате при следващата си поръчка, за да получите отстъпка.
1. Влезте в профила си: След като получите бонус код, влезте в своя профил на уебсайта. 2. Отидете в раздела "Промо кодове": В профила си отидете в раздела "Промо кодове". 3. Приложете кода: Въведете получения бонус код и натиснете "Приложи". Кодът автоматично ще бъде приложен и вие ще получите своята награда или отстъпка.
1. Регистрирайте се: За да използвате скреч картата, трябва да се регистрирате като потребител на нашия уебсайт. 2. Намерете скреч картата: Влезте в своя профил и отидете в раздела "Късметче", където ще намерите скреч картата. 3. Скречнете карта: След като отидете в раздела "Късметче", ще ви се предостави възможността да скречнете картата, като премахнете покритието върху нея. 4. Печалба: Ако имате късмет, ще спечелите награда или промо код.
Поръчките, направени в делнични дни преди 17:00 часа, ще бъдат доставени в рамките на 24 часа.
Поръчките, направени след 17:00 часа в делнични дни, ще бъдат изпратени на следващия работен ден.
Поръчки, направени до 13:30 часа в събота, ще бъдат изпратени в същия ден и доставени в понеделник. Поръчки, направени след 13:30 часа в събота или в неделя, ще бъдат обработени и изпратени в понеделник.
Предлагаме "Наложен платеж", който може да бъде извършен както с карта, така и в брой при получаване на пратката. Oчаквайте скоро банкови плащания.
1. Чат на живо: Можете да ни напишете чрез чата на живо на нашия уебсайт. 2. Facebook страница: Можете да ни изпратите съобщение чрез нашата Facebook страница - Napffkan. 3. Имейл: Можете да ни изпратите имейл на адрес info@napaffkan.com.
1. Чат на живо: Напишете ни чрез чата на живо на нашия уебсайт и уведомете ни за вашето желание да откажете поръчката си. Нашите оператори ще се свържат с вас и ще ви насочат как да продължите с процеса на отказ. 2. Facebook страница: Изпратете ни съобщение чрез нашата Facebook страница - Napffkan, в което да посочите номера на вашата поръчка и желанието ви да я откажете. Ще се постараем да отговорим възможно най-бързо и да ви предоставим инструкции за отказ на поръчката. 3. Имейл: Изпратете ни имейл на адрес info@napaffkan.com със съобщение за отказ на вашата поръчка. Уверете се, че посочвате номера на поръчката и детайли за отказа. Ще се свържем с вас за потвърждение и за да уредим процеса на отказ.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)