Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Glovape Northern Light 700mg HHC
Glovape Northern Light 700mg HHC
Glovape Northern Light 700mg HHC
Glovape Northern Light 700mg HHC
Glovape Northern Light 700mg HHC
Glovape Northern Light 700mg HHC

Glovape Northern Light 700mg HHC

  • 49.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:49.99 лв.
GloVape е еднократен вейп с аромат на Northern Light и 700 мг HHC Любителите на канабис ще оценят този щам, който е получен от съчетаването на афганистански и тайландски сорт. Той ще ви очарова с легендарния си земен пайневи вкус, който леко прелива в пикантен вкус. Той дава чувство на комфорт, щастие и концентрация. Може да облекчи стреса, да релаксира тялото и да стимулира апетита. Освен това, този вейп ще ви впечатли със своя уникален дизайн. Той е перфектен за парти с приятели, клубни вечери или любимия ви фестивал.

 
GloVape Northern Light с 700mg HHC е светещо еднократно употребимо вейп устройство, което ще бъде оценено от всеки, който обича да бъде в центъра на вниманието и не иска да бъде само още един човек в тълпата. Идеален за парти с приятели, клубове или музикални фестивали от всички жанрове. Ако искате да бъдете наистина забелязани, този светещ вейп с HHC е правилният избор за вас.

Еднократното устройство е проектирано за вейпинг стил "mouth-to-lung", а оригиналният му дизайн ще ви завладее, както и хората около вас. С всяко издишане се активира LED осветителната система, която играе с всички цветове и дава на вейпинга ви напълно ново измерение. От този момент нататък винаги ще бъдете видими!

Cортът Northern Light ще бъде на вкус на всички любители на канабис. Той е получен от известните афганистански и тайландски сортове и впечатлява с легендарния си земен вкус, който е леко пикантен. Той дава чувство на удовлетворение, щастие и концентрация. Този висококачествен вейп е създадена за обществени събития, парти и за хора, които обичат да се забавляват. Течността в картриджа съдържа 700mg HHC, което е оптималната доза за да извлечете максимума от този еднократен вейп.

Ефект на терпените: усещане за комфорт, щастие, концентрация и релаксация на тялото

Идеален за: подобряване на настроението, намаляване на стреса и стимулиране на апетита

Вкус и аромат: земен с леки нонтки на пикантен вкус.

Състав на терпените: alpha-Pinene L, d-Limonene, beta-Pinene L, Linalool, Terpinolene, d-3-Carene, Cineol, Terpineol

Напълнение: 700 мг HHC. Терпените се добавят с концентрация от 8%, които са регистрирани от FDA и са напълно органични по произход.

Съдържание на опаковката: 1x диспозабъл светещ вейпинг пен (диспозабъл)

Батерия: капацитет 380mAh

Инструкции за стартиране на GloVape: самостоятелно стартиране, като издърпвате

Забележка: Всички тютюневи продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Така спазваме условията на Закона № 379/2005 г. за забрана на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни. Всяко изделие, което имитира функцията на тютюнови продукти или тютюнови атрибути, включително аксесоари за такива продукти, може да бъде закупено след 18-годишна възраст. Дръжте далеч от деца. Не е за употреба от бременни или кърмещи жени, активни или професионални шофьори или работници на тежка механизация. Не извършвайте действия, които могат да доведат до вашата нараняване или опасности за други лица. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури под 25°. Защитете от директна слънчева светлина и мразовити условия. Минимален срок на годност до датата, посочена на опаковката.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот