Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Glovape PinaColada 700mg HHC
Glovape PinaColada 700mg HHC
Glovape PinaColada 700mg HHC
Glovape PinaColada 700mg HHC
Glovape PinaColada 700mg HHC
Glovape PinaColada 700mg HHC

Glovape PinaColada 700mg HHC

  • 49.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:49.99 лв.

GloVape е еднократен вейп с аромат на PinaColada и 700 мг HHC. Както името подсказва, вкусът е напомнящ за популярния карибски коктейл, с изразени нотки на кокос и ананас. Той предизвиква чувства на щастие, творческо настроение и повишено настроение. Намалява стреса и стимулира апетита. В допълнение, този вейп ще ви очарова със своя уникален дизайн и стил. Той е идеален за парти с приятели, клубни вечери или любимия ви фестивал.

Glovape PinaColada с 700mg HHC е светещо еднократно употребимо вейп устройство, което ще бъде оценено от всеки, който обича да бъде в центъра на вниманието и не иска да бъде само още един човек в тълпата. Идеален за парти с приятели, клубове или музикални фестивали от всички жанрове. Ако искате да бъдете наистина забелязани, този светещ вейп с HHC е правилният избор за вас.


Еднократното устройство е проектирано за вейпинг стил "mouth-to-lung", а оригиналният му дизайн ще ви завладее, както и хората около вас. С всяко издишане се активира LED осветителната система, която играе с всички цветове и дава на вейпинга ви напълно ново измерение. От този момент нататък винаги ще бъдете видими!


Сортът PinaColada ще ви очарова с вкуса на популярния карибски коктейл и аромата на ананас и кокос. Той предизвиква чувства на щастие и подкрепя творческото ви настроение. Намалява стреса и стимулира апетита. Висококачественият  вейп е създаден за социални събития, парти и за всички, които обичат да се забавляват. Течността в картриджа съдържа 700 мг HHC, което е оптималната доза за да извлечете максимума от този еднократен вейп.


Ефект на терпени: повишават настроението и предизвикват чувство на щастие, създават творческо настроение.


Идеален за: подобряване на настроението, намаляване на стреса и стимулиране на апетита.


Вкус и аромат: коктейл Pinacolada с аромат на кокос и ананас.


Състав на терпените: alpha-Pinene L, d-Limonene, beta-Pinene L, Linalool, Terpinolene, d-3-Carene, Cineol, Terpineol


Напълнение: 700 мг HHC. Терпените се добавят с концентрация от 8%, които са регистрирани от FDA и са напълно органични по произход.


Съдържание на опаковката: 1x диспозабъл светещ вейпинг пен (диспозабъл)


Батерия: капацитет 380mAh


Инструкции за стартиране на GloVape: самостоятелно стартиране, като издърпвате


Забележка: Всички тютюневи продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Така спазваме условията на Закона № 379/2005 г. за забрана на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни. Всяко изделие, което имитира функцията на тютюнови продукти или тютюнови атрибути, включително аксесоари за такива продукти, може да бъде закупено след 18-годишна възраст. Дръжте далеч от деца. Не е за употреба от бременни или кърмещи жени, активни или професионални шофьори или работници на тежка механизация. Не извършвайте действия, които могат да доведат до вашата нараняване или опасности за други лица. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури под 25°. Защитете от директна слънчева светлина и мразовити условия. Минимален срок на годност до датата, посочена на опаковката.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha