Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Glovape Tutti Frutti 700mg HHC
Glovape Tutti Frutti 700mg HHC
Glovape Tutti Frutti 700mg HHC
Glovape Tutti Frutti 700mg HHC
Glovape Tutti Frutti 700mg HHC
Glovape Tutti Frutti 700mg HHC

Glovape Tutti Frutti 700mg HHC

  • 49.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:49.99 лв.

GloVape е еднократен вейп с аромат на Tutti Frutti и 700 мг HHC. Това е нашето собствено смесено плодово и сладко терпеново масло, което е било благословено от нашите доставчици от Калифорния. Както името подсказва, това е плътен и свеж вкус, пълен с цитрусови плодове, портокали, лимони и грейпфрути, с лек земен акцент. Предоставя чувства на щастие и релаксация, които преливат в еуфория. Той също може да помогне за облекчаване на тревожност и стрес и да стимулира апетита. Освен това, този вейп ще ви очарова с уникалния си дизайн и стил. Подходящ е за парти с приятели, клубни вечери или любимия ви фестивал.


GloVape Tutti Frutti с 700mg HHC е светещо, еднократно употребимо вейп устройство, перфектно за всички, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и не желаят да се сливат с тълпата. Идеално за партита с приятели, клубни вечери или музикални фестивали от всички жанрове. Ако искате да бъдете наистина незабравими, това светещо HHC вейп устройство е правилният избор за вас.

Еднократното устройство е проектирано за вейпинг стил "mouth-to-lung", а оригиналният му дизайн ще ви завладее, както и хората около вас. С всяко издишане се активира LED осветителната система, която играе с всички цветове и дава на вейпинга ви напълно ново измерение. От този момент нататък винаги ще бъдете видими!


Вкусът Tutti Frutti ще ви обгърне с незабравимата си комбинация от лимони, портокали, грейпфрути и лайми, като добавя напълно ново измерение на удоволствието от вейпването. Предизвиква усещане за щастие и релаксация, водещо до еуфория. Може да помогне също да облекчите тревожността и стреса и да стимулирате апетита. Това висококачествено и мощно вейп устройство е създадено за социални събития, партита и за всички, които обичат да се забавляват. Течността в касетката съдържа 700mg HHC, което е оптималната доза за да извлечете максимума от този еднократен вейп.


Ефект на терпени: щастие, релаксация, еуфория.


Идеален за: подобряване на настроението, облекчаване на стреса и стимулиране на апетита.


Вкус и аромат: плодово и сладко с цитрусови нотки и пикантен земен вкус.


Състав на терпените: alpha-Pinene L, d-Limonene, beta-Pinene L, Linalool, Terpinolene, d-3-Carene, Cineol, Terpineol


Напълнение: 700 мг HHC. Терпените се добавят с концентрация от 8%, които са регистрирани от FDA и са напълно органични по произход.


Съдържание на опаковката: 1x диспозабъл светещ вейпинг пен (диспозабъл)


Батерия: капацитет 380mAh


Инструкции за стартиране на GloVape: самостоятелно стартиране, като издърпвате


Забележка: Всички тютюневи продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Така спазваме условията на Закона № 379/2005 г. за забрана на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни. Всяко изделие, което имитира функцията на тютюнови продукти или тютюнови атрибути, включително аксесоари за такива продукти, може да бъде закупено след 18-годишна възраст. Дръжте далеч от деца. Не е за употреба от бременни или кърмещи жени, активни или професионални шофьори или работници на тежка механизация. Не извършвайте действия, които могат да доведат до вашата нараняване или опасности за други лица. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури под 25°. Защитете от директна слънчева светлина и мразовити условия. Минимален срок на годност до датата, посочена на опаковката.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот