Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г
Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г
Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г

Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г

  • 43.30 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:43.30 лв.

Ако сте от най-заклетите ценители на канабиноидните изживявания и сте готови да експериментирате с нови вкусове и продукти, то Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г ще задоволи вашите нужди и вкусови рецептори.

Представяме ви продукт, който е под формата на канабиноидни кристали, които съчетават комбинация между ефекта на CBD и вкуса и аромата на хибридния сорт Super Lemon Haze. Кристалите се произвеждат по начин, който гарантира запазването на ефектите и свойствата на канабиноидите, които се съдържат в тях.

Продуктът е изключително интересен и привлича вниманието на много любители на канабиса. Освен с необичайната си форма, Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г впечатлява консуматорите на канабиноиди и с уникалните си действия.

Подарете си действието на канабидиола обогатено с примамлив вкус и аромат

За създаването на тази интересна комбинация, кристалите извлечени от хибридния щам Super Lemon Haze са обогатени с 80% дестилат от CBD. Това допълнение в състава на продукта му придава уникални свойства, които се свързват с постигане на приятна физическа релаксация, мозъчно успокоение и значително подобряване на състояния като депресия и тревожност.

Наличието на канабиноида допринася за постигане на баланс между физическите и психическите усещания. Високия процент от дестилат от СBD гарантира, че ще получите един продукт, който доставя интезивен и дълготраен ефект.

Канабидиолът не предизвиква психоактивно действие и употребата му не води до мозъчно замъгляване.

Приятният вкус и аромат на продукта са гарантирани от наличието на терпени извлечени от сорта Super Lemon Haze. Те доставят на вкусовите ви рецептори свеж и нежен вкус на лимон, който има изключително освежаващо действие.

Как и кога да употребявате продукта

Формата на продукта предлага разнообразни начини за консумация. Най-подходящо е да добавите няколко кристала в пълнител за вейп или да ги използвате чрез друго нагряващо се устройство. Може да експериментирате и с други начини на консумация. Предимството на този продукт е, че предлага употреба според личните ви предпочитания и нужди.

Насладете се на вкуса и ефекта на Golden Buds – Super Lemon Haze Crumble 80%, 800 mg CBD, 1Г. Много лесно може да се сдобиете с този интересен продукт след като заявите поръчка от нашия онлайн магазин – Napaffkan.com.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот