Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения
Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения
Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения
Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения

Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения

  • 19.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:19.99 лв.

Търсите ли своя нов помощник в подготовката на канабис главите? Попаднали сте на правилното място. Napaffkan.com ви предлага ново елегантно и функционално устройство за мелене на марихуана.

Дизайнът на съда за раздробяване е изключително забавен и ще подхожда на вайба на всеки канабис ентусиаст. Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения е изработен от здрава алуминиева или стоманена сплав. Това осигурява дълготрайност и устойчивост на износване. Артикулът е лесен за разглобяване и почистване.

Какво представлява Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения

Съдът се състои от четири части, а всяка от тях има своята функция. Първата част представлява капак със зъбци, които лесно надробяват главите на канабиса. Устройството за раздробяване има магнитно закрепване, което предотвратява случайното отваряне и разсипване на съдържанието.

Второто отделение представлява мелеща камера. Там се извършва смилането на марихуаната. Зъбците са разположени по начин, който гарантира равномерното и фино мелене.

Под мелещата камера се намира филтър-сито, което е и третото отделение на грайндъра. Там се отделят малките частици от по-големите. Отделението събира смелените билки, които преминават през ситото.

Най-долното отделение е предназначено за събиране на фини частици и кристали (кеф), които преминават през ситото.

Грайндер 'AK 47', 4-ри отделения – най-любимия помощник на канабис ентусиастите

Използвали ли сте грайндер до сега? Може би това е първият път, в който в ръцете ви попада устройство за смилане на канабис глави. Не се плашете – употребата му е лесна, а функциите му гарантират добре смлян материал, който чака да бъде изпушен.

С негова помощ ще може да получите перфектната смес и да се подготвите за следващото парти с приятели. Лесен за пренасяне, този грайндер е идеален за излети в природата. Насладете се на свежия въздух и перфектно смления канабис. Може да го използвате и в домашни условия, когато искате да се отдадете на ефекта на любим сорт канабис.

Грайндер 'AK 47', 4-ри е изработен от здрава алуминиева или стоманена сплав. Продуктът е устойчив на износване, което гарантира, че винаги ще изглежда добре. С дизайн, вдъхновен от легендарния автомат, този грайндер ще привлече вниманието на всички в компанията ви.

Не губете повече време, а се сдобийте с вашия нов помощник за подготовка на канабис глави.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот