Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения
Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения
Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения
Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения

Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения

  • 19.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:19.99 лв.

Време е да подновите стария грайндър с нов. Представя ме ви Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения – един продукт, с който лесно ще може да подготвите главите от канабис за консумация. Този артикул е идеален за любителите на марихуаната, които искат да постигнат прецизно и ефективно смилане на канабиса. Грайндерът се използва и за съхранение на материала, който чака да бъде изпушен.

Мелачката за канабис има компактен и интересен дизайн, което я прави лесно преносима. Така канабисът ще може да е навсякъде с вас, в готовност да ви предостави мощните си ефекти.

Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения е създаден от издръжливи материали като висококачествен алуминий. Дизайнът на мелачката е вдъхновен от сорта канабис 'Pineapple Express'. Той е забавен и готин, с което подобрява значително настроението на всеки, който го използва.

Структура и функционалност на Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения

Мелачката за марихуана предлага интересна структура и добра функционалност. Уредът за мелене разполага с 4 отделения, с които се прави смилането на материала. Горната камера е за грубо смилане. Тя е оборудвана с остри зъби и прави ефективно разглобяване.

Средната камера пресява смелените глави и съхранява средно смелените частици. Мелачката има и пресяваща мрежа, чиято функция е да осигурява по-прецизно смилане. В долната камера се събират най-фино смлените частици, които могат да се използват отделно.

Лесна употреба и почистване на Грайндер 'Pineapple Express', 4-ри отделения

Уредът за мелене на канабис глави е снабден с магнит в горната част, което подобрява затварянето му. Така може да предотвратите нежеланото разсипване и навлизането на въздух или влага. Частите на грайндера могат лесно да се разглобяват за почистване, като се осигурява дълготрайна хигиена и поддръжка. Лесното разглобяване на уреда го прави удобен за почистване.

Благодарение на острите зъбци на мелачката се осигурява бързо и ефективно смилане на канабисовите цветя. Това подобрява качеството на материала за пушене и на очаквания ефект.

Функционални помощници от Napaffkan.com

В нашето портфолио ще намерите всички нужно за създаване на едно интересно канабис преживяване. Уредите за мелене на канабис глави са задължителни за използване при подготовката на материала. Снабдете се с най-фунционалните грайндери от онлайн магазина ан CBDpro.bg.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот