Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г
Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г
Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г

Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г

  • 21.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:21.10 лв.

Възможни варианти

Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г е чудесен продукт, с който да се насладите на уникалните ефекти на новото попълнение в канабиноидното семейство. Този продукт е идеален за канабис ентусиасти и потребители на канабиса с медицински цели. Неговото действие е подходящо за всеки, който търси помощник в регулирането на теглото.

Може да намерите Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г в портфолиото на Napaffkan.com в различни разфасовки от 1 грам до 10 грама. Така се стремим да предложим продукти, които да задоволят нуждите на всеки един наш клиент.

Любопитни ли сте да разберете повече за новият канабиноид и неговото действие? Следва да ви запознаем с изключително интересните ефекти на THCV.

Какво представлява диетичния канабиноид THCV

THCV е канабиноид, който се среща в някои специфични сортове канабис. Ефектите му обаче много се различават от тези на традиционните канабиноиди. Действието на THCV се изразява в повишаване на енергията, подобряване на концентрацията и намаляване на апетита. Поради наличието на последното качество, THCV става известен като диетичен канабиноид.

Консумацията на продукти със съдържание на THCV помагат за по-лесното регулиране на апетита и справянето с наднорменото тегло по естествен начин.

THCV става все по-популярен поради терапевтичните свойства, които предлага. Те се изразяват в намаляване на чувството за тревожност и по-лесното управление на теглото, което може да повлияе на самочувствието.

Качества и характеристики на Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г

Продуктът, който ви предлагаме е произведен от подбрани сортове канабис и обогатен с дестилат от THCV. Това гарантира високото качество и ефективността на хашиша. Съдържанието на 15% THCV осигурява силни и бързо действащи ефекти.

Употребата на продукта е подходяща от всеки човек, който се опитва да регулира апетита си и се стреми да поддържа теглото си в норма.

Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г има наситен аромат и богат вкус, който удовлетворява дори най-изтънчените вкусови предпочитания на потребителите. Потребителите често отбелязват, че при употребата на Хашиш THCV 15%, 1Г-10Г ефектите на THCV настъпват бързо, което го прави предпочитан за тези, които търсят незабавно облекчение.

Най-добре е да използвате хашиша чрез пушене. Ние ви предлагаме да направите поръчка на този продукт от нашия онлайн магазин Napaffkan.com и да се възползвате от специалната цена, която предлагаме.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот