Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

HHC BEAST Orange 1 мл
HHC BEAST Orange 1 мл
HHC BEAST Orange 1 мл
HHC BEAST Orange 1 мл

HHC BEAST Orange 1 мл

  • 69.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:69.99 лв.
Нова премиум серия от еднократни вейпове с керамично награвяне. Ексклузивният дизайн и високото качество на изработка на тези HHC вейпинг пенове са още по-привлекателни благодарение на нова линия от естествени терпени, директно от Калифорния.  Добавихме хексахидроканабинол и терпени от Портокал към слънцето, чийто аромат ще ви транспортира директно до цитрусовите плантации.

HHC Beast надминава всички.
HHC Beast Orange е нова серия от еднократни вейпинг пенове в нашата селекция. Той разполага с керамична технология за награвяне и ексклузивен дизайн.

Представяме ви и нова линия от 100% естествени терпени директно от Калифорния, комбинирани с висококачествен хексахидроканабинол и най-новата HHC Beast керамична технология за загряване, за да създадем перфектната комбинация.

HHC Beast Orange съдържа комбинация от терпени от портокал, чийто аромат ще ви транспортира директно до цитруцовите плантациите.

Относно терпен Orange:

Той има сладък цитрусов аромат със силни остри и пикантни нотки, напомнящи на сорта клементина. Идеален за освежаване на ежедневието ви.

Тип на терпена: Хибрид-Сатива

Аромат на терпен: Горчив, кисел и сладък, точно като клементина

Ефекти на терпен: Усещане за свежест и релаксация, успокояващ, но в същото време умерено енергизиращ.

HHC Beast disposables са технологично проектирани за вискозни дистилати.

Състав на пълнежа: 94% дистилат на хексахидроканабинол, 6% естествени терпени

Обем на картиджа: 1 мл

Съдържание на опаковката: 1x диспозабъл вейпинг пен

Батерия: капацитет от 400mAh, може да се зарежда чрез Micro-USB

Ако искате най-дебелите облаци и пълни аромати, искате линията Beast. HHC Beast надминава всички.

Внимание: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Ние спазваме условията на Закона за забрана на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни, установен в Закон № 379/2005 г. Всякакъв продукт, който имитира функцията на тютюнов продукт или тютюневи принадлежности, включително аксесоари за такива продукти, може да се закупува след достигане на 18 години. Дръжте далеч от деца. Не се препоръчва за употреба от бременни или кърмещи жени. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури до 25°C. Пазете далеч от пряка слънчева светлина и мраз. Минимален срок на годност до датата, указана на опаковката.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот