Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

HHC BEAST Runtz Live Resin 1 мл
HHC BEAST Runtz Live Resin 1 мл
HHC BEAST Runtz Live Resin 1 мл

HHC BEAST Runtz Live Resin 1 мл

  • 71.99 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:71.99 лв.
Live Resin е премиум линия от еднократни вейпинг пенове с керамична нагряваща част. Дизайнът и качеството на изработката на този вейпинг пен се допълват от нова линия от естествени терпени директно от Калифорния. Добавени са хексахидроканабинол и Runtz Live Resin терпени - много популярен микс между Zkittlez и Gelato, с много сладък и плодов аромат.

HHC BEAST е ненадминат.

 
HHC BEAST Alien OG Live Resin disposable е новата линия от еднократни вейпинг пенове. Той разполага с новаторска керамична технология на нагряване на хексахидроканабинол с изключителна производителност и ексклузивен дизайн.

Ние също така представяме нова линия от 100% естествени Live Resin терпени директно от Калифорния, комбинирани с висококачествен хексахидроканабинол и новаторската керамична технология на нагряване на HHC BEAST, за да създадем перфектната комбинация.

Този HHC BEAST Live Resin съдържа терпени на Runtz, много популярна кръстоска между Zkittlez и Gelato, с много сладък и плодов аромат.

Относно терпените на Runtz:

Runtz е кръстоска между Zkittlez и Gelato и е част от много популярното семейство на Cookies. Той е най-известен със своя плодов аромат, акцентиран със земни нотки и ефекти, които ще ви задържат в еуфория целия ден.

Аромат на терпените: Много интензивна смес от сладки плодове със земни нотки

Тип на терпените: Хибрид с доминиращо индика влияние

Ефекти на терпените: Еуфоричен, възторжен, щастлив.

HHC BEAST е специално проектиран за високовискозитетни дистилати.

Състав на пълнителя: 94% дистилат от хексахидроканабинол, 6% естествени терпени

Обем на пълнителя: 1 мл

Съдържание на опаковката: 1 x еднократен вейпинг пен

Батерия: капацитет от 400 mAh, зарежда се чрез Micro-USB

Ако искате най-гъстите облаци и пълни аромати, искате линията BEAST. HHC BEAST е ненадминат.

Внимание: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Ние спазваме условията на Закона за забрана на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни, установен в Закон № 379/2005 г. Всякакъв продукт, който имитира функцията на тютюнов продукт или тютюневи принадлежности, включително аксесоари за такива продукти, може да се закупува след достигане на 18 години. Дръжте далеч от деца. Не се препоръчва за употреба от бременни или кърмещи жени. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури до 25°C. Пазете далеч от пряка слънчева светлина и мраз. Минимален срок на годност до датата, указана на опаковката.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот