Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15%
Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15%
Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15%

Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Търсите ли начин, с който да преобърнете света? Ако напоследък се чувствате отегчени от живота, без желание за нови приключения време е това да се промени. Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл е уникално средство за напушване, с което да си върнете настроението и отново да сте готови за забавления.

Сигурни сме, че след първите дръпки ще искате още и още. Ефектът на продукта е наистина зарибяващ, затова се пригответе за едно сладко пристрастяване. Да, знаем, че това е сериозно обещание, но то е напълно подкрепено от комбинацията, която се съдържа в пълнителя.

3 уникални съставки предоставя интересен ефект, като всяка от тях допринася със своето интензивно действие. Jack Herer е добре познат сорт канабис, които се отличава с интересно действие и аромат. HHC е канабиноид, който се извлича от конопените растения и бързо печали интереса на любителите на канабис изживяванията.

Черешката на тортата и маслинката в комбинацията е HHCP. Това съединение от създадено в лаборатория, за да наподобява структурата на THC, но ефектът му е до 33 пъти по-силен.

Заинтригувахме ли ви

Няма да се учудим ако вече нямате търпение да се докоснете до всички изброени ефекти. Всеки има нужда да му отпусне края и да се отдаде на блажени телесни и психически усещания. Комбинацията, която ви представихме е най-добрият начин да си подарите силни еуфорични моменти, много смях, забавление и значително по-добро настроение.

А тези мигове са още по-хубави щом са споделени. Завъртете електронната цигара в приятелския си кръг и доставете на най-верните си хора споменатите силни усещания. Сигурни сме, че благодарение на Пълнител за Вейп – Jack Herer, HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл ще се родят много нови истории във вашия приятелски кръг.

Пълнителят за вейп се използва след като се постави в презаредимо вейп устройство. Ако имате такова под ръка може да започнете употребата на продукта веднага, а ако нямате може да си поръчате вейп устройство от онлайн магазина на Napaffkan.com.

Ние разполагаме с всякакви продукти, чрез които може да се докоснете до интензивния ефект на комбинации между канабиноиди и различни сортове канабис.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот