Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Изстреляйте се на пътешествие в канабиноидната галактика с употребата на Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 МЛ. Продуктът е космическия кораб, който ще ви отведе във вселена на еуфорията, спокойствието и доброто настроение.

По време на пътешествието ще се отдадете на приятно физическо отпускане, мощно психоактивно действие и усещане за цялостно спокойствие. Още първата дръпка ви обещава прокрадването на усмивка по лицето ви, която няма да слезе от там дори и часове след като приключите с употребата на пълнителя за вейп.

Да знаем, че това е сериозно обещание, но ви уверяваме, че то ще бъде изпълнено. За забавното и интензивното пътешествие във вселената на канабиноидите допринася и ефекта на съединенията HHCP и HHC.

Подгответе се за галактическо изживяване

Канабиноидите достигат до рецепторите на вашата ендоканабиноидна система, за да ви доставят интересни усещания, с които да се изстреляте в канабис галактиката. HHCP и HHC са съединения, които се славят с силно интензивно действие.

Веднъж щом достигнат до рецепторите на ендоканабиноидната система те ще ви отнесат с вихрушка от мощно еуфорично изживяване. Оставете се на вълната от спокойствие и свобода да обгърне тялото ви и да отнесе всяка следа от напрежение.

Смехът и забавлението също са гарантирани. Всяка една дръпка от вейпа, който съдържа пълнител с комбинация между HHC-P 15% + HHC 80% ще ви донесе нова доза смях и приповдигнато настроение.

Най-добре е да консумирате този продукт в компанията на любими хора, с които се чувствате свободно и отпуснато. Така приключението ви в канабиноидната галактика ще е още по-забавно, а изживяването ще остане приятен споделен спомен.

За ефекта от употребата на продукта допринася и Stronger Alien OG. Това е хубриден сорт канабис, който се смалви със своя вкус и аромат. Няма да ви издаваме какъв точно е той и ще оставим сами да го откриете по време на вашето канабиноидно изживяване с Stronger Alien OG, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 МЛ.

Napaffkan.bg – пилотът на космическия кораб

Оставете управлението на космическия кораб, с който потегляте на канабиноидно приключение в наши ръце. Направете поръчка от нашия онлайн магазин и се подгответе за мощни изживявания в галактиката на канабиноидите.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот