Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Кое е най-доброто време да разпуснете напрежението? Отговорът е лесен – всеки един момент ако под ръка имате Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл. Приканваме ви да опитате това сладко канабиноидно изкушение, с което да забравите за напрежението и стреса.

Забавете темпото, задачите няма да избягат ако си откраднете няколко минути за почивка и се посветите на ефекта на качествен продукт със съдържание на комбинация от мощни канабиноиди.

Пълнителят за вейп, който ви представяме предлага комбинация между сорта канабис Stronger Bubble Gum и два нови канабиноида.

Специално за най-любопитните ни клиенти ще разкажем малко повече за мощната формула HHC-P 15% + HHC 80%. Двете съединения предлагат интересно канабиноидно преживяване, което ще ви отнесе в един по-спокоен и розов свят.

Забавете темпото с HHC-P 15% + HHC 80%

Не, това не е сложна математическа формула, а комбинация между две мощни канабиноидини съединения, които доставят интересни ефекти на всеки, който проявява любопитство към света на канабиноидите.

Ефектът на двете съединения се проявява след като те достигнат до рецепторите на ендоканабиноидната система. Само след няколко дръпки комбинацията между канабиноидите ще ви подари приятно усещане за физическа релаксация, което се свързва с отпускане на напрежението в тялото.

Канабиноидите също действат в посока подобряване на настроението като доставят силен еуфоричен ефект. Бъдете готови, защото действието на HHC-P 15% + HHC 80% е в пъти по-силно от това на THC.

Още допълнителни ефекти на съединенията, които допринасят за постигнато на баланс между психическото и физическото състояние и цялостното чувство за спокойствие са свързани с подобряването на качеството на съня.

Stronger Bubble Gum – сорт за любители

В пълнителя за вейп се съдържат терпени от сорта Stronger Bubble Gum. Щамът е доминираща индика, което също подсказва за неговия релаксиращ ефект. Този сорт събужда креативността, подсилва въображението и отпуска тялото.

Консумацията на Stronger Bubble Gum, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл е подходяща за всеки един момент, в който искате да избягате от стреса и напрежението. Подгответе се подобаващо с поръчка от Napaffkan.com.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот