Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%
Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Ако любимият ви коктейл е пина колада ви предлагаме един по-интересен начин да се докоснете до неговия вкус. Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл е примамливо изкушение с вкуса на тропическия коктейл, което ще ви отведе на пътешествие на сетивата.

Свежестта на всяка дръпка ще ви достави приятен начин за забавяне на темпото. Дори и да не се намирате на тропически плаж, този продукт ще ви помогне да почувствате спокойствието, което бихте изпитали ако сте на почивка на тропическа дестинация.

Може би се чудите как само няколко дръпки от вейп, в който добавите Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл, ще ви помогнат да се почувствате по-спокойни и отпуснати?

Тайната на продукта се крие в два мощни канабиноида, които се съдържат в него. Специалната формула HHC-P 15% + HHC 80% е мощно оръжие срещу стреса и напрежението. Никой от нас не е застрахован от влиянието на натовареното ежедневие.

В такива моменти просто ни се иска да избягаме на далечен остров и да се оставим на слънчевите лъчи и морските вълни да измият неспокойствието и тревожността от нас. Предлагаме ви по-лесен и достъпен начин в сравнения с билет до тропическа дестинация.

Опитайте Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл

С вкус и аромат на екзотичен коктейл този пълнител за вейп ще ви осигури пряк път до интензивни канабиноидни изживявания. Двете съединения, които се съдържат в продукта предлагат мощно действие.

Те се славят с много по-силен ефект от този на THC. Бъдете готови за приятно физическо отпускане, силна еуфория и приповдигнато настроение. Всички тези усещания вървят ръка за ръка с освобождаване на напрежението.

Във всеки един момент, в който се нуждаете от подкрепа може да я намерите само с няколко дръпки от Stronger Piña Colada, Пълнител за Вейп - HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл. Поръчайте билета си към екзотичната дестинация, къде спокойствието и доброто настроение са гарантирани. Napaffkan.com предлага бърза и качествена доставка до всяко населено място в страната

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот