Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%
Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%
Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%

Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Еуфория, спокойствие и безспирен смях – това ви обещава всяка една дръпка от Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл. Готови ли сте за това изживяване? Най-готините продукти, с които да си подарите интензивни канабиноидни моменти са в онлайн магазина на Napaffkan.com.

Специално за всички канабис любители ние предлагаме богата селекция от продукти, които комбинират действието на канабиноидите и вкуса и аромата на различни сортове канабис. Звучи забавно, нали?

Ние добре познаваме нуждите на нашите клиенти и се стремим да предоставим канабиноидни продукти, които ще ви помогнат да се отпуснете и да забравите тревогите и задачите. Само след първата дръпка ще усетите как напрежението напуска тялото ви, а след 5-тата ще се потопите в един еуфоричен свят, където всичко е по-леко и приятно.

И в това няма абсолютно нищо лошо или забранено. Всеки има право да си подари бягство от ежедневните грижи и задачи. Нищо друго не е по-важно от вашия мир и спокойствие. Знаем, обаче, че понякога е трудно да достигнем до тези усещания.

Затова ви приканваме да си поръчате Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл за да държите спокойствието на една ръка разстояние от вас.

HHC-P 15% + HHC 80% - магията на канабиноидите

Навярно се чудите на какво може да се дължи описания ефект. Комбинацията е много проста на супер ефективна. В съдържанието на продукта има терпени от ароматния сорт канабис Stronger Water Mellon Kush и дестилат от два силни канабиноида.

Тяхното действие е в пъти по-мощно от това на THC и ви отвежда в дълбините на психоактивните ефекти. Именно там ще намерите спокойствие за ума и тялото, придружено с интензивно еуфорично усещане.

Ето това е изживяването на истинското напушване, което ще ви подари приятен начин за подобряване на настроението. Stronger Water Mellon Kush, Пълнител за Вейп – HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл ще се превърне във вашия най-верен спътник в моменти, в напрегнати и непредсказуеми ситуации.

Никой не е застрахован от влиянието на стреса, но пък осигуряването на приятна подкрепа никога не е било по-лесно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот